"


Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Καστοριάς στο “Thessaloniki Summit 2019”

Στο κορυφαίο οικονομικό και πολιτικό γεγονός “Thessaloniki Summit 2019”, που διοργανώνει 14-15 Νοεμβρίου, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), υπό την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου,παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει σημαντικές επαφές και συνομιλίες, αλλά και μία μικρή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.


“Θέλουμε να αξιοποιούμε τον θεσμικό μας ρόλο και να είμαστε παρόντες παντού, σε όλα τα μέτωπα των εξελίξεων που δημιουργούν συνθήκες γόνιμου διαλόγου και να χτίζουμε διαρκώς γέφυρες συνεργασίας με στόχο να καταστήσουμε ξανά τον τόπο μας, τόπο ανάπτυξης και προοπτικής”, σχολίασε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης

Σημειώνεται ότι στο 4ο Thessaloniki Summit, που διεξάγεται με την παρουσία 3 Πρωθυπουργών και 85 ομιλητών υψηλού κύρους, κύριο θέμα συζήτησης είναι οι γεωστρατηγικές, οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη χώρα μας, αλλά και θέματα που αφορούν την ενέργεια, τις μεταρρυθμίσεις, τις υποδομές, τον χρηματοπιστωτικό τομέα και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην ευρύτερη περιοχή.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ