"


Ξεκίνησαν τα μαθήματα Σχολής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καστοριάς

Ξεκίνησαν σήμερα στα Γραφεία της ΕΠΣ Καστοριάς τα Εκπαιδευτικά  Μαθήματα της Νέας Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου.Τους δέκα (10) νέους υποψήφιους διαιτητές καλωσόρισε ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Καστοριάς κ. Σπύρου Συμεών, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στο Πρόγραμμα και  το σχεδιασμό της λειτουργίας της Νέας Σχολής, τόνισε την μεγάλη ευκαιρία που έχουν οι νέοι διαιτητές μέσα από τα Εκπαιδευτικά Μαθήματα να αποκτήσουν σωστές βάσεις και να θέσουν στόχους εφικτούς και ρεαλιστικούς.


Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς κ. Τριανταφύλλου Δημήτριος ο οποίος αναφέρθηκε στο μέλλον της Καστοριανής και Ελληνικής Διαιτησίας γενικότερα υπενθυμίζοντας στους νέους υποψηφίους Διαιτητής πως μέσα από τη μελέτη και την αγάπη για τη Διαιτησία θα καταφέρουν να εξελιχθούν και  να αξιολογηθούν και σε ανώτερες κατηγορίες.

Ακολούθησε το Εκπαιδευτικό Μάθημα από το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας και Εκπαιδευτή κ. Ρόντση Γρηγόρη ο οποίος και αυτός από τη μεριά του καλωσόρισε και έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες για την Νέα Σχολή
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ