"


Η κορυφή έχει μόνο ένα χρώμα ...ΕΛΛΗΝΙΚΟ!


Στην κορυφή του κόσμου ο Στέφανος Τσιτσιπάς


Έγραψε ιστορία κατακτώντας το ATP Finals London

Ο Έλληνας τενίστας έγραψε ιστορία κατακτώντας το ATP στο Λονδίνο, επικρατώντας του Ντομινίκ Τιμ με 2-1 σετ. Πρόκειται για την μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του Στέφανου.
Για την ιστορία ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 6-7 (6), 6-2, 7-6 (4) και κατέκτησε το ATP Finals. Ο 21χρονος έλληνας τενίστας ήταν ο κορυφαίος στην εβδομάδα των κορυφαίων στο Λονδίνο -συμμετέχει η η dream team του τένις- και δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Γέμισα και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του
Μόνο η συμμετοχή σε αυτό δίνει 215.000 δολάρια. Η νίκη στη φάση των ομίλων αλλά. 215.000 δολάρια, η νίκη στην ημιτελική φάση δίνει 657.000 δολάρια, ενώ η κατάκτηση του τροπαίου προσφέρει 1.353.000 δολάρια. Με λίγα λόγια ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την πορεία του στο Λονδίνο και την κατάκτηση του μεγάλου τροπαίου έβαλε στους λογαριασμούς του σχεδόν 2,6 εκατομμύρια δολάρια, εκτός των χορηγών, οι οποίοι θα κληθούν από τη νέα σεζόν να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού πλέον θα τους προβάλει ο νεότερος Nο 6 της παγκόσμιας κατάταξης!Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ