"


«Πρασίνισε» η κορυφή των σκόρερ – Μόνος πρώτος ο Στασινόπουλος του Ηρακλή


Μπορεί την… μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας να απολαμβάνει από χθες ο Ηρακλής Πολυκάρπης, ωστόσο, την ίδια ευχαρίστηση νιώθει και ο ποδοσφαιριστής της, ο Δημήτρης Στασινόπουλος,


ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στα Γραμμοχώρια, οδήγησε την ομάδα του στην 5η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα, οδηγεί για πρώτη φορά μόνος του την κούρσα του πρωταθλήματος με 7 γκολ.

Ο επιθετικός των πράσινων έχει πετύχει το 1/3 των τερμάτων της ομάδας του η οποία διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση με 21 γκολ και στο +6 από το Βογατσικό που έχει σημειώσει 15 γκολ.

Στον πίνακα των σκόρερ Χασάϊ και Τσαμτσάκης της Καλλιθέας και του Παναργειακού αντίστοιχα, δεν κατάφεραν να σκοράρουν και υποχώρησαν στην 2η θέση με 6 γκολ, ενώ με 5 γκολ ακολουθούν 4 παίκτες : Λαζαρίδης, Καρανάσιος, Νούλας και Στρυμπώνης.

Να σημειωθεί ότι στην 5η αγωνιστική σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ παραγωγικότητας τερμάτων, αφού στα 6 ματς που διεξήχθησαν σημειώθηκαν μόλις 13 γκολ, ενώ τον πρώτο λόγο είχαν οι φιλοξενούμενοι, με τέσσερα "2" και μία ισοπαλία (μόνο ο Νταηλάκης κέρδισε στην έδρα του)


                               Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ