"


Α’ ΕΠΣ : Ο Τσέτσιλας από τα Γρεβενά στο ντέρμπι κορυφής Βογατσικό-Καλλιθέα – Οι Προϊστορίες των ομάδων


Διαιτητικό τρίο από τον γειτονικό σύνδεσμο Γρεβενών για το ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Ομόνοια Βογατσικού – Μ.Α. Καλλιθέα Καστοριάς, όρισε η Ε.Δ. της ΕΠΣ Καστοριάς.


Πρόκειται για το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής μεταξύ δύο πρωτοπόρων και αήττητων ομάδων, το οποίο και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων.
Σχετικά με την προϊστορία, αυτή είναι ιδιαίτερα φτωχή, αφού οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόλις δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια, με την ομάδα της Καλλιθέας να μετράει ισάριθμες και με μεγάλα σκορ νίκες (2016 0-6 και 2017  1-9)

Επικίνδυνη έξοδο έχει και ο τρίτος πρωτοπόρος Ηρακλής Πολυκάρπης, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Γραμμοχώρια, τα οποία με νέο προπονητή τον Π. Αντωνίου αναζητούν το πρώτο τρίποντο εντός έδρας και βασικά την επιστροφή στις επιτυχίες.

Ωστόσο, ο Ηρακλής έχει σχετικά θετική παράδοση με 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες σε 23 ματς.
Χωρίς «Χ» έχουν λήξει οι οκτώ αναμετρήσεις ΑΟ Κάστωρ – Παναργειακού, με τις δύο ομάδες να μετράνε από 4 νίκες έκαστος, ενώ με όπλο της θετική παράδοση στην Κορησό στο ντέρμπι των μαυραετών (7 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 18 ματς)  η Δόξα Αμπελοκήπων, θα επιδιώξει να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής, όμως και οι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη νίκη εντός έδρας.

Ισχυρή παράδοση έχει δημιουργήσει η Πεντάβρυσος στο γήπεδο του Τοιχιού, μετρώντας 4 νίκες σε 5 αγώνες και φιλοδοξεί να την διατηρήσει και να σημειώσει το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο εκτός έδρας.

Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς Νταηλάκη-Μαυροχώρι με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η παράδοση είναι μοιρασμένη (11-8-12).



ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
(5η Αγωνιστική) 2/11/2019
ΧΟΡΗΓΟΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
(4η Αγωνιστική) 3/11/2019
ΧΟΡΗΓΟΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ K-12 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
(3η Αγωνιστική) 2/11/2019
ΧΟΡΗΓΟΣ Κ-12 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ K-14 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
(3η Αγωνιστική) 3/11/2019
ΧΟΡΗΓΟΣ Κ-14 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ