"


Γ’ ΕΘΝΙΚΗ : Moνόδρομος η νίκη για την Αστραπή Μεσ/μίας, κόντρα στον Ποσειδών Μηχανιώνας

Ιδιαίτερα καθοριστικό και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας είναι το ματς που δίνει την Κυριακή η ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας, όπου και  υποδέχεται τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.


Οι κιτρινόμαυροι έχουν συμπληρώσει τρία ματς χωρίς νίκη και βρίσκονται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και η νίκη το ματς της Κυριακής κόντρα στην Μηχανιώνα θεωρείται μονόδρομος, μιας και τα περιθώρια έχουν στενέψει  σημαντικά.

Ο απολογισμός για την ομάδα του Γιώργου Τομόπουλου στα 10 ματς που έχει δώσε μέχρι σήμερα, είναι δύο νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες, ενώ διαθέτει την 2η χειρότερη επίθεση με 6 μόλις γκολ. Βρίσκεται στην  13η θέση με 7 βαθμούς και προέρχεται από το καθιερωμένο ρεπό, ενώ την 10η αγωνιστική γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τα Τρίκαλα Ημαθίας με 0-3.

Εντός έδρας στα πέντε ματς που έδωσε μετράει από μία νίκη και ισοπαλία και τρεις ήττες, σκοράροντας μόλις μία φορά, ενώ έχει δεχτεί πέντε γκολ.

                                      Σε μεγάλη κάμψη ο Ποσειδών Μηχανιώνας
Σε παρατεταμένη αγωνιστική και βαθμολογική κάμψη βρίσκεται η ομάδα της Μηχανιώνας, η οποία έχει συμπληρώσει έξι ματς χωρίς νίκη.

Βρίσκεται στην 11η θέση με 12 βαθμούς, δηλαδή ένα βαθμό πίσω από την γραμμή παραμονής. Εκτός έδρας στα πέντε ματς που έδωσε, μετράει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με τέρματα 4 υπέρ και 5 κατά.

Τέλος, η Μηχανιώνα προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Νίκη  Αγκαθιάς.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ