"


Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ ο Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου - Πρόεδρος ο Δασταμάνης από τα Γρεβενά

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, μετά από ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σ στα γραφεία της Ένωσης.

Προέδρος μετά τη διαδικασία εξελέγη ο Γιώργος Δασταμάνης, δήμαρχος Γρεβενών. Στη ψηφοφορία που έγινε ο κ. Δασταμάνης επικράτησε του Ζευκλή με 12 έναντι 9.

Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, έναντι του Κυριάκου Μιχαηλίδη, με 13 ψήφους έναντι 8.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κεπαπτσόγλου ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους συναδέλφους, μιλώντας για τη συνεργασία που θα υπάρξει σε όλα τα επίπεδα, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν, τα οποία δεν είναι λίγα στους δήμους της Δυτικής Μακεδονίας.
 «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι είναι πολλά και κοινά. Στην προσπάθεια επίλυσής τους κανείς δεν περισσεύει. Με συνεργασία λοιπόν κι επιμονή μπορούμε να πάμε την τοπική αυτοδιοίκηση ένα βήμα παρακάτω, προς όφελος πάντα των δημοτών μας», δήλωσε ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους συναδέλφους του.
Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην εκλογική διαδικασία της ΚΕΔΕ την ερχόμενη εβδομάδα, ελπίζοντας να επικρατήσει και εκεί κλίμα συναίνεσης.

Ομόφωνα γραμματέας εκλέχθηκε ο Παναγιώτης Πασχαλίδης, δήμαρχος Πρεσπών, o οποίο σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μια πολύ τιμητική θέση, ευχαριστώντας όλους τους συναδέλφους του, τονίζοντας πως μέχρι τώρα ήταν οι εκλογές και από εδώ και πέρα το σώμα ξεκινάει για να βοηθήσει την ΠΕΔ και να φτιάξει οτιδήποτε χρειαστεί. Επίσης, εξελέγησαν δύο ακόμη μέλη που συμπληρώνουν την πενταμελής εκτελεστική επιτροπή.

Στην ψηφοφορία έλαβαν: Ηλιάδης Δημήτρης 14, Καραβασίλης Γιάννης 12 και Βασιλειάδης Στάθης 9. (Εκλέγονται οι 2 πρώτοι).

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Γρεβενών και νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Γιώργος Δασταμάνης ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν αλλά και αυτούς που δεν τον ψήφισαν, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα τιμήσει αυτή τη θέση, μια θέση όπου όπως τόνισε τη γνωρίζει πολύ καλά. «Τρέχουν τεράστια ζητήματα στη Δ. Μακεδονία και πρέπει να είμαστε όλοι σύσσωμοι σα μια γροθιά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΕΔ απαρτίζεται από τους 13 Δημάρχους της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ σε αυτό συμμετέχουν από το συνδυασμό του Χρήστου Ζευκλή «Ισχυρή Δυτική Μακεδονία», οι Κυριάκος Μιχαηλίδης, Δημήτρης Καραστέργιος, Ζιμπιλίδης Αλέξανδρος (μετά από κλήρωση) Ευστάθιος Βασιλειάδης (μετά από κλήρωση) , ενώ από το συνδυασμό του Γιώργου Δασταμάνη «Ενότητα για τη Δυτική Μακεδονία» οι Ηλιάδης Δημήτριος, Ιωαννίδης Ελευθέριος, Γιάννης Καραβασίλης και Βακόπουλος Παναγιώτης.

Πηγή: e-ptolemeos.gr





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ