"


Α’ ΕΠΣ : Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι κορυφής, Καλλιθέα-Πολυκάρπη. Πάτησε ρετιρέ το Βογατσικό

Νέο ενδιαφέρον αποκτάει το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής ημέρας.



Το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Καλλιθέας και Ηρακλή Πολυκάρπης, έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, με τους γηπεδούχους να σώζουν την… παρτίδα στο 85’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ισοφαρίζοντας σε 1-1, υποχρεώνοντας τον πρωτοπόρο Ηρακλή στην πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

Την ισοπαλία στο ντέρμπι της ημέρας εκμεταλλεύτηκε η ομόνοια Βογατσικού, η οποία ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη, επικράτησε με σκορ 4-1 της φορμαρισμένης και αήττητης εκτός έδρας Πενταβρύσου, κι έτσι μαζί με τον Ηρακλή μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας, με διαφορά 2 βαθμών από την 2η Καλλιθέα.

Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Νταηλάκης επιβλήθηκε με το καθαρό σκορ 2-0 του Παναργειακού, υποχρεώνοντάς τον στην 1η ήττα εκτός έδρας, ενώ σεφτέ στις νίκες μέσα στην έδρα της έκανε ο Γράμμος Μαυροχωρίου μετά το εύκολο 3-0 επί της Δόξας Αμπελοκήπων.

Το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας και την επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις πανηγύρισε η Δόξας Κορησού που πέρασε νικηφόρα από το Βίτσι με σκορ 1-3, ενώ μεγάλο διπλό και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε ο ΑΟ Κάστωρ επικρατώντας μετά από ένα συναρπαστικό ματς με σκορ 2-3 των Γραμμοχωρίων.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ