"


Οι τελευταίες πινελιές πριν έναρξη του «4th Fur Shopping Festival»

Με τη συμμετοχή 70 και πλέον γουνοποιητικών επιχειρήσεων, από τις σημαντικότερες του κλάδου ανοίγει τις πύλες του το 4rd Fur Shopping Festival στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, στην Καστοριά, αύριο Τρίτη 12 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 14/11.Φετινή καινοτομία οι τέσσερις συνολικά επιδείξεις μόδας που θα πραγματοποιηθούν τις δύο πρώτες ημέρες του Festival, εντός του εκθεσιακού χώρου στις οποίες οι συμμετέχουσες γουνοποιητικές επιχειρήσεις θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα τους.

Μεγάλη αναμένεται να είναι και η προσέλευση εμπορικών επισκεπτών, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη διοργάνωση μέσω των προωθητικών ενεργειών του Συνδέσμου (καμπάνια στα social media, προβολή στον κλαδικό Τύπο, newsletters).Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι τις πύλες του Εκθεσιακού Κέντρου πέρασαν εμπορικοί επισκέπτες από 40 χώρες, καθώς το Fur Shopping Festival έχει μπει πλέον στο καλεντάρι των μεγάλων εμπορικών εκθεσιακών γεγονότων παγκοσμίως, αποτελώντας ένα σημαντικό πεδίο εμπορικών συναλλαγών.

Το Fur Shopping Festival ξεκίνησε τη λειτουργία του ως νέος θεσμός στα εκθεσιακά πράγματα του κλάδου της γούνας το 2016, με σκοπό την ενίσχυση των πωλήσεων των γουνοποιητικών επιχειρήσεων λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής σεζόν και από την πρώτη χρονιά έθεσε τις βάσεις της επιτυχίας, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον εκθετών και εμπορικών επισκεπτών.

Το 4th Fur Shopping Festival διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς, ενώ υποστηρίζεται από τους Δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού.

Μεγάλος Χορηγός του 4th FSF είναι το Διεθνές Δημοπρατήριο Γουνοδερμάτων SAGA FURS.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  4th FUR SHOPPING FESTIVAL

12-14 November, 2019  -  Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 18:00


Τρίτη 12 Νοεμβρίου
11:00   Fashion Show at Stand A11  
16:00   Fashion Show at Stand A11   

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου
11:00   Fashion Show at Stand A11  
16:00   Fashion Show at Stand A11   
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ