"


Τα είδαμε όλα στην Eμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού; - Φωτογραφίες από το πολυήμερο



Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και η φετινή (2019) εμποροπανήγυρη -ή για τους ντόπιους το γνωστό "πανηγύρι"- του Άργους Ορεστικού.


Πρωταγωνιστές η διασκέδαση και η απόλαυση!

Συντελεστές ο δήμος, ο καιρός, οι πωλητές, το φαΐ, το παιχνίδι, η μουσική, η βόλτα και η τεράστια ποικιλία προϊόντων.

Να φας, να πιεις, να βολτάρεις, να ψάξεις, να ανακαλύψεις, να παίξεις, να χορέψεις, να δεις ο,τι περίεργο, να φωτογραφίσεις, να βγεις έξω να ξεσκάσεις ή να ψωνίσεις....;  Όλα μπορούσες να τα κάνεις. Ένας θεσμός για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.

Με τον κόσμο φέτος να θυμίζει κάτι από τις παλιές καλές εποχές και να βολτάρει στο χώρο της εμποροπανήγυρης ήδη από τις παραμονές του πολυήμερου αυτού μεγάλου γεγονότος, προτού καλά- καλά στηθεί ολοκληρωτικά. Αλλά και με τον κόσμο να φτάνει σε υψηλά ποσοστά προσέλευσης ακόμη και τις καθημερινές ημέρες της εβδομάδας δικαιολογημένα φαίνεται οτι το πανηγύρι ΑΡΕΣΕΙ!

Στην εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού δόθηκε και φέτος το πολυαναμενόμενο σημείο συνάντησης και αναφοράς χιλιάδων επισκεπτών που αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις και όπου η καρδιά της πόλης χτυπούσε δυνατά από το πρωί - βράδυ.

Η καλή οργάνωση, η αίσθηση ασφάλειας, οι αρκετοί εκθέτες, ο αρκετός κόσμος και οι πολλοί εκδρομείς μαζί με πολλούς άλλους παράγοντες κάνουν φανερή την αξία και την επιβλητικότητα του Αργείτικου πανηγυριού που δίνει ραντεβού για την επόμενη χρονιά και σας περιμένει ξανά!













































































































































ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΑΞΙΔΟΥ




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ