"


Στα πλαίσια συνεργασίας ΕΠΣ Καστοριάς – ΕΠΣ Γρεβενών, ο ορισμός διαιτητών από τα Γρεβενά σε ματς πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καστοριάς

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των γειτονικών Ενώσεων ΕΠΣ Καστοριάς και ΕΠΣ Γρεβενών, τόσο σε διαιτητικό επίπεδο, όσο και πρωταθλημάτων υποδομής.



Σχεδόν κάθε χρόνο, διαιτητές της ΕΠΣ Καστοριάς διευθύνουν ορισμένους αγώνες πρωταθλημάτων της γειτονικής Ένωσης, ενώ στα πρωταθλήματα Υποδομών της η ΕΠΣ Καστοριάς φιλοξενεί  στα πρωταθλήματά της τις Ακαδημίες της ΕΠΣ Γρεβενών.

Έτσι, στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο Ενώσεων, η Ε.Δ. της  ΕΠΣ Καστοριάς, σε συνεργασία με την Ε.Δ της ΕΠΣ Γρεβενών όρισε διαιτητικό τρίο για το ματς  της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, αυτό μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ, αξιολογημένους διαιτητές Football league, από την ΕΠΣ Γρεβενών, τους κ.κ. Τσέτσιλα, Στεφούλη και Φαλτάκα, κάτι που θα συνεχιστεί φέτος και σε άλλα παιχνίδια, χωρίς να επιβαρύνονται επιπλέον οικονομικά τα σωματεία.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ