"


Συνάντηση του δημάρχου Καστοριάς, Γ. Κορεντσίδη, με εκπροσώπους των εργαζομένων του δήμου


«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες καθαριότητας, η εικόνα του δήμου οφείλεται κατά κύριο λόγο σε εσάς», τόνισε ο δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης,
κατά τη συνάντηση που είχε με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων του νομού Καστοριάς, και συμπλήρωσε: «Προχωράμε μαζί, όπως είμαστε, δεν υπάρχει κανένα θέμα ιδιωτικοποίησης».

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα -στο πλαίσιο της απεργίας των υπαλλήλων - οι εργαζόμενοι ανέπτυξαν τα αιτήματά τους, με κύριο αυτό της προοπτικής εισόδου ιδιωτών στην καθαριότητα, μέσω του νέου Αναπτυξιακού νόμου. 

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος, αναγνωρίζοντας την προσφορά των υπαλλήλων του δήμου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, υπογράμμισε ότι προτεραιότητα είναι οι άνθρωποι, η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων, προσθέτοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία απόλυση. 

Συμπλήρωσε δε, ότι γίνεται ένας μεγάλος αγώνας για να ορθοποδήσει ο δήμος και να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά. 


Στη συνέχεια, ο κ. Κορεντσίδης συναντήθηκε με τους εργαζόμενους, στο προαύλιο του δημαρχείου, όπου τους ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά για το έργο τους και τους διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση για ιδιωτικοποιήσεις των υπηρεσιών του δήμου.
Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση συμφωνήθηκε, να προωθηθεί ψήφισμα των εργαζομένων στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο προς ψήφιση.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ