"


ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ : Νίκη και ήττα στην πρεμιέρα για τον Κένταυρο


Πραγματοποιήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της κατηγορίας του Α' Τοπικού ανδρών Βορείου Ελλάδος, οι αγώνες διεξήχθησαν στην Κοζάνη και περιελάμβαναν τις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει ομάδες από την Θεσσαλία, την Μακεδονία και την Θράκη. Στην φετινή αγωνιστική περίοδο το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι αμφίρροπο καθώς πολλές ομάδες είναι ισοδύναμες έχοντας ενισχυθεί σημαντικά με μεταγραφές και έτσι κανείς δεν μπορεί  να προβλέψει ποιες ομάδες  θα ανέβουν στην Β' Εθνική Βορείου Ελλάδος.

Κάθε αρχή και δύσκολη, έτσι ήταν και η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος για την ανδρική ομάδα του Α.Σ.Μ. Καστοριάς.

"Ο Κένταυρος" καθώς αρχικά αντιμετώπισε την γηπεδούχο ομάδα της Κοζάνης, η καστοριανή ομάδα μπήκε δυνατά και παίζοντας ωραίο πινγκ πονγκ βρέθηκε να κερδίζει με 3-1 στις νίκες, ωστόσο από εκείνο το σημείο και μετά οι αθλητές της έχασαν την συγκέντρωση τους και εν τέλει γνώρισε την ήττα με σκορ 4-3 στις νίκες. Ο αγώνας είχε διάρκεια περισσότερο από 3 ώρες.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας ο  Κένταυρος Καστοριάς αντιμετώπισε την τον Φ.Ο. Καρδίτσας μια ομάδα η οποία βασίζεται σε δυο Κύπριους αθλητές. Οι καστοριανοί αθλητές μπήκαν και πάλι δυνατά κάνοντας 2-0 στις νίκες εκεί όμως η ομάδα της Καρδίτσας με τρεις συνεχόμενες νίκες έκανε την ανατροπή και βρέθηκε πολύ κοντά στην νίκη καθώς προηγήθηκε στις νίκες με 3-2.
Σε εκείνο το σημείο ξύπνησε η Καστοριανή ομάδα και με δυο συνεχόμενες νίκες κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με σκορ 4-3 στις νίκες. Και ο δεύτερος αγώνας της ημέρας οδηγήθηκε στο διπλό έχοντας και αυτός διάρκεια περίπου 3 ώρες.

Αποτελέσματα:
Σ.Ε.Α. Κοζάνης - Α.Σ.Μ. Καστοριάς "Ο Κένταυρος": 4-3
Φ.Ο. Καρδίτσας - Α.Σ.Μ. Καστοριάς "Ο Κένταυρος": 3-4

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Σ.Μ. Καστοριάς "Ο Κένταυρος": Γκιμουρτζίνας Τρ,  Γκιμουρτζίνας Αχ,  Γραμμένος Ν.. Στον πάγκο έμεινε ο Γκιμουρτζίνας Ιωάννης καθώς είχε
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ