"


ΑΣ Νταηλάκης : “Ο Βασιλιάς της κατηγορίας” με το μακροβιότερο προπονητή

Φέτος συμπληρώνει τα 41 χρόνια συμμετοχής του στις 42 διοργανώσεις πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας!!!Θεωρείται ο βασιλιάς της κατηγορίας, αφού είναι ο πιο “πιστός” σύλλογος, διαθέτοντας τις περισσότερες συμμετοχές στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Οι «κυανόμαυροι» έχουν απουσιάσει από την Α’ κατηγορία  μόλις μία χρονιά (1993), όταν το 1992 κατέκτησαν για πρώτη και τελευταία φορά το πρωτάθλημα και συμμετείχαν στην Δ’ Εθνική.
Επίσης, ο Νταηλάκης στην 47χρονη ιστορία του (1972), στον θεσμό του κυπέλλου μετράει 2 συμμετοχές (1978 και 1993) με ισάριθμες κατακτήσεις.

Από το 1994 μέχρι και σήμερα (25 χρόνια) συμμετέχει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα των ΜΕΓΑΛΩΝ έχοντας σταθερή πορεία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει δυναμικά τις ακαδημίες του, από τις οποίες κάθε χρόνο αντλεί ποδοσφαιριστές στελεχώνοντας την μεγάλη ομάδα.

Ο στόχος της ομάδας και στο φετινό πρωτάθλημα, είναι μία αξιόλογη πορεία, αντίστοιχη με αυτή των τελευταίων ετών.

Ο μακροβιότερος προπονητής: Συνεχίζει ο Τσεμπερίδης για 26η χρονιά

Όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, ο Γιάννης Τσεμπερίδης εξακολουθεί να παραμένει αυτός με τη μεγαλύτερη θητεία σε πάγκο ερασιτεχνικής ομάδας, με 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς, έχοντας «ριζώσει» για τα καλά στην περιοχή του Νταηλάκη.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ