"


Α’ ΕΠΣ : Όλα τα βλέματα στραμένα σε Άργος και Μανιάκοι



Δύο σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς.



Το ματς που αναμφίβολα κλέβει την παράσταση είναι αυτό στο γήπεδο των Μανιάκων, στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ ΑΕ Γραμμοχωρίων και Ομόνοια Βογατσικού.

Τα ελάφια προερχόμενα από δύο σερί «2» εκτός έδρας δίνουν το πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος στην έδρα τους, κόντρα στην φιλόδοξη και αήττητη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, φέτος Ομόνοια Βογατσικού, που επίσης έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα , μετρώντας 3 νίκες στον θεσμό του κυπέλλου και 2 στο πρωτάθλημα.

Το άλλο ματς που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι αυτό στο γήπεδο του Άργους Ορεστικού, όπου ο Παναργειακός υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Ηρακλή Πολυκάρπης , με τους πράσινους να μετράνε 5 νίκες σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Στα άλλα ματς της ημέρας, ξεχωρίζει και το ντέρμπι ουραγών ΑΟ Κάστωρ-Γράμμος Μαυροχωρίου, ενώ η πρωτοπόρος Καλλιθέα φιλοξενείται στην Πεντάβρυσο.  Τέλος, αμφίρροπες είναι οι αναμετρήσεις Βίτσι-Δόξα Αμπελοκήπων και Δόξα Κορησού-Νταηλάκη.
Θυμίζουμε ότι ώρα έναρξης των αγώνων είναι 15:30

*Σε επόμενες αναρτήσεις θα ακολουθήσουν οι προϊστορίες των παραπάνω αναμετρήσεων




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ