"


Β’ ΕΠΣ : Ρεκόρ τερμάτων και 7άρα του Νεστορίου επί της Νέας ΚαστοριάςΡεκόρ τερμάτων είχαμε στην 3η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας, όπου στα 4 ματς σημειώθηκαν 22 γκολ, με το Νεστόριο να σημειώνει το σκορ της ημέρας, ενώ η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη,


αφού οι δύο πρωτοπόροι, Νεστόριο και Ελπίδες Μεσοποταμίας, προχώρησαν με νίκες αυξάνοντας κατά 6 βαθμούς την διαφορά τους από την 3η θέση της βαθμολογίας.

Με το επιβλητικό σκορ 0-7 συνέτριψε το Νεστόριο την ομάδα της Νέας Καστοριάς στο γήπεδο της Πενταβρύσου, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα.

Ευρεία νίκη σημείωσαν και οι Ελπίδες Μεσοποταμίας επικρατώντας με 6-1 του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου και μαζί με το Νεστόριο, έχουν το απόλυτο και οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.

Την έκπληξη της ημέρας έκαναν τα Λακκώματα, που απέδρασαν από την Οινόη με το τρίποντο, σημειώνοντας παράλληλα και την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Επίσης, το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα πανηγύρισε και ο ΠΑΣ Λεύκης επικρατώντας στο Χιλιόδενδρο του τοπικού Κεραυνού με σκορ 1-3, ενώ ρεπό είχαν οι Ροσσονέρι.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ