"


A' EKΑΣΔΥΜ: Με το… δεξί Καστοριά και Άργος Ορεστικό

Ποδαρικό με το… δεξί έκαναν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ οι ομάδες της Καστοριάς και του Άργους Ορεστικού.



Συγκεκριμένα ο ΑΣ Καστοριάς αφού έκανε τα εύκολα-δύσκολα, τελικά κατάφερε μετά από ένα συναρπαστικό ματς με δραματικό φινάλε, να αποδράσει με το ροζ φύλλο αγώνα από την Κοζάνη επικρατώντας του Ηρακλή με 67-69.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, ωστόσο, οι γηπεδούχοι στο τελευταίο 5λεπτο γύρισαν το ματς και πήραν μάλιστα μια διαφορά 9 πόντων.

Η ομάδα της Καστοριάς, παρά την τροπή που πήρε ο αγώνας, διατήρησε την ψυχραιμία της, δείχνοντας ωριμότητα και οπλισμένη με ψυχή και αποφασιστικότητα κατάφερε στα τελευταία λεπτά να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με διαφορά 2 πόντων στα τελευταία δευτερόλεπτα.

                         Εύκολη νίκη για το Άργος Ορεστικό

Στο γήπεδο του Άργους, οι Λύκοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και μετά από καλή εμφάνιση επικράτησαν με σκορ 88-56 του Φοίνικα Κοζάνης
Από την αρχή οι Λύκοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα, υποχρεώνοντας τους αντιπάους σε παθητικό ρόλο, φθάνοντας εύκολα και δίκαια στην 1η τους νίκη στο νέο πρωτάθλημα. ενώ εμείς δεν μπορέσαμε να παίξουμε άμυνα και να ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους. 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-9, 24-11 (ημ.46-20), 21-22, 21-14 (τελικό 88-56).

ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ: Φωτιάδης Φ. 19, Σιδηρόπουλος 6(1), Ζυγούρας 8(2), Δήμου, Φωτιάδης Κ. 6(2), Νάκου 8, Τράντας 25(1), Κόττας 7(1), Νανάς 1, Παράσχος 2, Γιαγκόπουλος, Σεμερτζίδης 6.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ