"


Θετικό το πρώτο δείγμα της Αστραπής Μεσ. στην Γ’ Εθνική, 0-0 με τον Αγρ. Αστέρα


Ιδιαίτερα θετική ήταν η εικόνα που παρουσίασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, μετά το ισόπαλο 0-0 που αναδείχθηκε κόντρα στον ιστορικό Αγρ. Αστέρα.


Ο ενθουσιασμός, το πάθος και η αγωνιστικότητα ήταν τα στοιχεία εκείνα που ξεχώρισαν στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι μάλιστα από τα πρώτα λεπτά απέβαλλαν το άγχος και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, σκόρπισαν μηνύματα αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

Σε γενικές γραμμές παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ενώ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αφού σε 2-3 περιπτώσεις απείλησε την εστία του Αγροτικού Αστέρα, ο οποίος από την πλευρά του είχε μόνο καλή κυκλοφορία, ενώ επιθετικά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία.

 Στο 55' η σημαντικότερη ευκαιρία της αναμέτρησης με πρωταγωνιστή τον Σαββόπουλο, το πλασέ του οποίου εξουδετέρωσε σωτήρια με τα πόδια ο αντίπαλος τερματοφύλακας


Τέλος, στα αξιοσημείωτα και η πολύ καλή παρουσία των φιλάθλων της ευρύτερης περιοχής, που από την πρώτη κιόλας αγωνιστική με την παρουσία τους έδειξαν την υποστήριξή τους στην μοναδική εκπρόσωπο του νομού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ