"


Σε ρυθμούς Super Cup – GIVOVA HELLAS κινούνται «Αστραπή» Μεσοποταμίας και ΜΑ Καλλιθέας


Ο περυσινός Κυπελλούχος της ΕΠΣ Καστοριάς (Μ.Α Καλλιθέας), θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας (Αστραπή Μεοποταμίας), για το 2ο SUPER CUP «GIVONA Hellas», που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου ( 5 μ.μ.) στο γήπεδο της Μεσοποταμίας.


Είναι το πρώτο επίσημο ματς της νέας περιόδου κα όπως είναι φυσικό στο στρατόπεδο και των δύο ομάδων επικρατεί αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αστραπή Μεσοποταμίας και Μέγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας, δύο ομάδες που θα συμμετέχουν φέτος σε διαφορετική κατηγορία, φιλοδοξούν να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της νέας περιόδου.
Η ομάδα της Καλλιθέας που είναι και κάτοχος του περσινού 1ου SUPER CUP, προέρχεται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος, ωστόσο, όμως, φιλοδοξεί να πετύχει το δύο στα δύο.

Από την άλλη πλευρά στο συγκρότημα της Αστραπής Μεσοποταμίας που μετά από 7 χρόνια επέστρεψε στα Εθνικά πρωταθλήματα και θα συμμετέχει για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική, επικρατεί κλίμα αισιοδοξίας για ένα θετικό αποτέλεσμα και φιλοδοξούν στην πρώτη τους συμμετοχή στον θεσμό του SUPER CUP να σηκώσουν το τρόπαιο.

Επίσης η διοργανώτρια αρχή, ΕΠΣ Καστοριάς έχει προετοιμαστεί προκειμένου να διοργανώσει με επιτυχία το 2ο SUPER CUP  και καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στην πρώτη ποδοσφαιρική αυτή αναμέτρηση για την νέα σεζόν, σε ένα παιχνίδι γιορτή, που σκοπό έχει να αναβαθμίσει το επίπεδο του τοπικού μας ποδοσφαίρου και δίνει  στις δύο ομάδες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το βαθμό ετοιμότητας τους.

ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΩΝ:

-Στη νικήτρια ομάδα του 2ου SUPER CUP θα απονεμηθεί κύπελλο και μετάλλια σε κάθε ποδοσφαιριστή.

-Στη δεύτερη ομάδα (φιναλίστ) θα απονεμηθεί αναμνηστική πλακέτα και μετάλλια σε κάθε ποδοσφαιριστή.

-Αναμνηστικά έπαθλα θα απονεμηθούν και στους Διαιτητές.

Παράλληλα, πριν την έναρξη του μεγάλου αυτού παιχνιδιού ή στο ημίχρονο θα βραβευτούν  οι πρώτοι σκόρερ των πρωταθλημάτων Α' και Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς της περασμένης ποδοσφαιρικής χρονιάς,  καθώς και ο προπονητής της Αστραπής Μεσοποταμίας, ομάδας που ανέβηκε στην Γ' Εθνική Κατηγορία.

Επίσης,  θα απονεμηθεί  κύπελλο ήθους στα σωματεία που δεν είχαν καμία ποινή ( ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ, Α.Π. ΡΟΣΟΝΕΡΙ) στην αγωνιστική περίοδο που πέρασε,  και τέλος στο σωματείο « Α.Σ  ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ»  για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.κ. Τζάμος, Σιδερίδης Χ., Τριανταφυλλίδης (4ος Τσιμόπουλος)




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ