"


Στο πλευρό του Μαζωνάκη ο Καστοριανός Χάρης Ευαγγέλου!


Ο Γιώργος Μαζωνάκης, κορυφώνει τη φετινή του sold out καλοκαιρινή περιοδεία με δύο μεγάλες συναυλίες σε Αθήνα, στο Γήπεδο Tae Kwon Do, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και Θεσσαλονίκη, στο Palais Des Sports, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης θα παρουσιάσει μία σπάνια μουσική εμπειρία στα στάδια και των δύο πόλεων, σε μία ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, με τη συμμετοχή πολυμελούς ορχήστρας και χορωδίας, αφήνοντας πιο ισχυρό από ποτέ το μουσικό του αποτύπωμα στο συναυλιακό χάρτη.

Ωστόσο, η ευχάριστη είδηση είναι η συμμετοχή του Καστοριανού ταλαντούχου τρομπετίστα, Χάρη Ευαγγέλου, στο μουσικό σχήμα του Γιώργου Μαζωνάκη και μάλιστα και στις δύο μεγάλες συναυλίες.

Δείτε ένα μικρό δείγμα από την χθεσινή πρόβα



Οι υπεύθυνοι της μουσικής σκηνής του Γιώργου Μαζωνάκη για τις συγκεκριμένες δύο συναυλίες στις οποίες η ορχήστρα θα είναι πολυμελής, αφού ανακάλυψαν τις ικανότητες και το ταλέντο του Χάρη Ευαγγέλου, τον πρότειναν να συμμετέχει και αυτός σε αυτές τις δύο μεγάλες συναυλίες του Γιώργου Μαζωνάκη.

Για τον νεαρό τρομπετίστα ήταν μία ανέλπιστη πρόταση και φυσικά πολύ σοβαρή, αφού θα του δώσει την μεγάλη ευκαιρία να παίξει μαζί με άλλους καλλιτέχνες χάλκινων πνευστών και όχι μόνο, δύο μεγάλες συναυλίες σε ένα πολυπληθές κοινό, αποκομίζοντας τεράστιες εμπειρίες, ανοίγοντας τα «φτερά» του ακόμη πιο ψηλά…

Στο μεταξύ από τις αρχές της εβδομάδας ο Χάρης Ευαγγέλου βρίσκεται στην Αθήνα, όπου σε καθημερινή βάση, συμμετέχει στις πρόβες μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, προκειμένου, η πολυμελής αυτή ορχήστρα να είναι πανέτοιμη για τις δύο συναυλίες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ