"


O ιστορικός Ηρακλής Θεσ. στον όμιλο της «Αστραπής» Μεσοποταμίας!!!

Επαληθεύτηκαν τελικά οι φήμες για την συμμετοχή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μέσω Άρη Παλαιοχωρίου.




Μετά από ένα μακρύ και δύσκολο καλοκαίρι φαίνεται πως έστω και στο παρά πέντε βρέθηκε η λύση για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα για την αγορά του ΑΦΜ του Άρη Παλαιοχωρίου και προσπαθούν διευθετήσουν κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Οι «κυανόλευκοι» υπογραμμίζουν πως έχει τελειώσει θετικά η υπόθεση, εξ ου και προσπαθούν να προχωρήσουν σε λεπτομέρειες οργάνωσης της ομάδας.

                               Πρώτες σκέψεις για αγωνιστικό σχεδιασμό και ρόστερ
Ο Ηρακλής επιλέγοντας να ξεκινήσει την επανεκκίνηση του μέσω του ΑΦΜ του Άρη Παλαιοχωρίου, έχει την δυνατότητα να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες καθαρός από χρέη. Για να επιτευχθεί όμως αυτό θα χρειαστεί οι «κυανόλευκοι» μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο ρόστερ που θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο.

Το στοίχημα για τον Γηραιό είναι να επαναλάβει την σεζόν 2017-18 όπου ενώ είχε δηλώσει συμμετοχή την τελευταία στιγμή, είχε καταφέρει να πανηγυρίσει την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες δημιουργώντας ρόστερ από το μηδέν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Οι σκέψεις των «κυανόλευκων» είναι να βασιστούν σε μεγάλο βαθμό στους ποδοσφαιριστές που είχαν συμβάλλει εκείνη την περίοδο αλλά και σε ότι έχει απομείνει από την περσινή καταστροφική χρονιά της Football League.

Ταυτόχρονα στόχος των ανθρώπων του Ηρακλή είναι να αξιοποιηθούν στο μέγιστο οι περσινοί πρωταθλητές της Football League Κ19, επιλέγοντας από εκείνη την ομάδα έναν ικανοποιητικό αριθμό ποδοσφαιριστών που θα κρίνουν οι «κυανόλευκοι» ότι μπορούν να συνεισφέρουν στο επίπεδο της Γ' Εθνικής.



Ο 2ος όμιλος θα αποτελείται από 15 ομάδες προερχόμενες από επτά νομούς.
Αναλυτικά

2ος (15 ομάδες)

ΕΠΣ Μακεδονίας: Μακεδονικός, Αγροτικός Αστέρας, Ποσειδώνας Μηχανιώνας, Θερμαϊκός Θέρμης
ΕΠΣ Ημαθίας: Νίκη Αγκαθιάς, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων
ΕΠΣ Πέλλας: Εδεσσαϊκός, Α.Σ. Γιαννιτσών, Αλμωπός Αριδαίας, Θύελλα Σαρακηνών
ΕΠΣ Χαλκιδικής: Νέα Καλλικράτεια, Άρης Παλαιοχωρίου (Ηρακλής Θες.)
ΕΠΣ Φλώρινας: ΠΑΣ Φλώρινα
ΕΠΣ Καστοριάς: Αστραπή Μεσοποταμίας
ΕΠΣ Γρεβενών: ΑΟ Σειρήνα




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ