"


Μηνύματα αισιοδοξίας σκόρπισε ο ΓΠΟ Καστοριάς στο Τουρνουά του ΑΟ Ανατολής (pics)


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των ομάδων Μεσολόγγι 2008, Γ.Π.Ο. Καστοριάς και Α.Ο. Ανατολής.



Το Γήπεδο Ανατολής πλημμύρισε με νιάτα και ταλέντο από τις νεαρές αθλήτριες των ομάδων που γυμνάζονται στο άθλημα που αγαπάνε.
 Οι τρεις ομάδες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε 45λεπτους αγώνες, και το Μεσολόγγι 2008 επικράτησε με 4-1 της Καστοριάς και 8-0 της Ανατολής κατακτώντας την 1η θέση, ενώ την 2η θέση κατέκτησε ο ΓΠΟ Καστοριάς επικρατώντας 2-0 της διοργανώτριας Ανατολής.
Ωστόσο πραγματικός νικητής του τουρνουά ήταν το γυναικείο ποδόσφαιρο μιας και οι νεαρές αθλήτριες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους δεκάδες θεατές και έδωσαν μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.




Το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα του Τουρνουά δόθηκε από τις υποδομές κοριτσιών του Γ.Π.Ο. Καστοριάς και του Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων. Οι νεαρές αθλήτριες των δυο ομάδων αναμετρήθηκαν τρεις φορές στα διαλείμματα των αγώνων, δίνοντας ελπίδα για το μέλλον του αθλήματος.
Στο τέλος όλα τα κορίτσια, οι γονείς και οι προπονητές κάθισαν στο κοινό τραπέζι και απόλαυσαν τα ψητά που με μεράκι φρόντισαν οι γονείς της Ανατολής.




Η Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής θα ήθελε να ευχαριστήσει τις ομάδες που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση και να τους ευχηθεί υγεία και καλή πορεία στις επικείμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Θα ήθελε τέλος να ευχαριστήσει τους χορηγούς και συμπαραστάτες του Τουρνουά που χωρίς τη στήριξή τους δεν θα ήταν εφικτή η διοργάνωση:
- Εταιρεία Βίκος
- Αλουμίνια Profil
 - Europa
- Επεξεργασία Κρέατος Μπίμπαση
- Υπηρεσίες Catering Κατσινέλης
- Δήμος Ιωαννιτών
- Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ