"


Καλές εντυπώσεις, παρά την ήττα 4-0 στον Άρη οι γυναίκες της Καστοριάς


Την ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε ο ΓΠΟ Καστοριάς στο πρώτο και μάλιστα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι που έδωσε σήμερα στο γήπεδο της Ν. Ραιδεστού κόντρα στον ισχυρό Άρη Θεσ., ομάδα με μεγάλη εμπειρία στην Α’ Εθνική.



Ήταν ένα φιλικό από το οποίο ο τεχνικός της ομάδας Χρήστος Καλύβας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, διαπιστώνοντας σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτριές του.

Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα του Άρη ήταν ανώτερη, διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, έφτασε εύκολα στη νίκη επικρατώντας με σκορ 4-0.

Ο ΓΠΟ Καστοριάς, όπως ήταν φυσικό δέχθηκε αρκετά μεγάλη πίεση και περιορίστηκε σε αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ σε κάποιες ξαφνικές αντεπιθέσεις απείλησε 2-3 φορές την αντίπαλη εστία.

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ(Τ), ΓΚΑΝΑ, ΓΚΟΓΚΟΥ, ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΚΟΥ, ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ, ΚΥΡΙΖΑΚΗ, ΤΖΙΑΡΑ, ΤΑΣΙΟΥ, ΜΠΑΣΟΥΡΗ.

Αγωνίστηκαν επίσης:
ΠΕΤΚΑΝΑ(Τ), ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΟΥΡΤΣΕΚΑ, ΡΟΒΥΘΑΚΗ, ΦΑΣΙΔΟΥ, ΠΑΠΑΔΗΛΕΡΗ, ΤΡΥΓΟΥΤΗ, ΣΙΑΚΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκαν λόγω μικροτραυματισμών οι:
ΛΙΟΥΛΙΑ, ΚΩΣΤΑΡΑ, ΠΑΝΤΟΥ και ΤΣΙΟΥΚΡΑ, ενώ απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους ΣΙΑΡΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΪΔΑΤΖΗ.

                           Σε τουρνουά ο ΓΠΟ Καστοριάς

Την επόμενη Κυριακή ο ΓΠΟ Καστοριάς θα συμμετέχει σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Ανατολή Ιωαννίνων και θα συμμετέχουν οι ομάδες του ΑΟ Ανατολής και των Ελπίδων Καρδίτσας, ενώ στις 29 Σεπτεμβρίου θα δώσει το πρώτο εντός έδρας φιλικό ματς με αντίπαλο τον Αγρ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ