"


Επίσκεψη-δώρο από το νέο Δήμαρχο Καστοριάς και τους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού του στον Μητροπολίτη Καστοριάς



Ως το καλύτερο “δώρο” που του έχει γίνει στην 23χρονη παρουσία του στην Καστοριά, χαρακτήρισε ο Μητροπολίτης Καστοριάς, κ. Σεραφείμ την επίσκεψη των 19 νεοεκλεγμένων Δημοτικών

Συμβούλων του Συνδυασμού «ώρα για δουλειά», οι οποίοι τον επισκέφθηκαν την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 στη Μητρόπολη, μαζί με το νέο Δήμαρχο Καστοριάς, κ. Γιάννη Κορεντσίδη. Και αυτό γιατί όπως τόνισε, δεν του έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και γίνεται για πρώτη φορά, κάτι που όχι μόνο τον χαροποίησε αλλά τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

Ο νέος Δήμαρχος αφού σύστησε την ομάδα του στον Σεβασμιώτατο, όπως και τους νέους Αντιδημάρχους, σημείωσε για μία ακόμη φορά ότι απαιτείται η συνένωση και η αλληλοβοήθεια όλων των δυνάμεων του τόπου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους για να οδηγήσουμε το Δήμο Καστοριάς και την περιοχή μας γενικότερα σε νέους δρόμους ανάπτυξης και προοπτικής.

Ιδιαίτερη στιγμή, η παρουσίαση από τον Μητροπολίτη ενός σπανιότατου, μοναδικού στο είδος του Κώδικα, που φυλάσσεται στο σκευοφυλάκιο της Μητρόπολης, για το οποίο τόνισε την ανάγκη ανάδειξής του, μαζί και με πολλά άλλα παρόμοια κειμήλια που υπάρχουν ακόμη στην περιοχή μας.     







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ