"


Ο «Μεγ. Αλέξανδρος» Καλλιθέας σήκωσε την κούπα στον τελικό του 2ου Super Cup ΕΠΣ Καστοριάς

Με γκολ των νεαποκτηθέντων Ντούκα και Μητρούλη, 1-2 την «Αστραπή» Μεσ/μίας

Γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο ήταν η 2η χρονιά διεξαγωγής του Κυπέλλου Super Cup της Καστοριάς. Το Super Cup, είναι, πλέον, ένας δυνατός θεσμός, που κάθε χρόνο μεγαλώνει όλο και περισσότερο, προσφέροντας ικανοποιητικό ποδοσφαιρικό θέαμα στους φίλους του αθλήματος.



Ο Κυπελλούχος της περσινής περιόδου «Μεγ. Αλέξανδρος» Καλλιθέας σήκωσε την κούπα για 2η χρονιά, σε ισάριθμες διοργανώσεις, κάνοντας το 2χ2, μετά την δίκαιη νίκη που πέτυχε στο γήπεδο της Μεσοποταμίας της τυπικά γηπεδούχου «Αστραπής» με σκορ 1-2.





Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε μουδιασμένα, με τις δύο ομάδες να ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να προσφέρουν ιδιαίτερο θέαμα. Η επανάληψη ξεκίνησε πιο δυνατά με την ομάδα της Καλλιθέας να ανεβάζει στροφές και ρυθμό στο παιχνίδι της.



Η ανωτερότητά της, καρποφόρησε στο 50’ όταν από λάθος της άμυνας, ο νεαποκτηθέντας Νίκος Ντούκας με ψηλοκρεμαστό πλασέ, άνοιξε τον δρόμο για την κατάκτηση του 2ου super cup για τους «κυανοκίτρινους».



Οι γηπεδούχοι, που σε γενικές γραμμές δεν έπεισαν με την εμφάνισή τους, προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 75’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με υποδειγματικό πλασέ του Νίκου Κοκοβίδη.




Ωστόσο, ο «Μέγας» δεν είπε την τελευταία του λέξη και στο 83’ ο νεαποκτηθέντας Κώστας Μητρούλης με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κράτσιο, γράφοντας το 1-2, χαρίζοντας την νίκη και το τρόπαιο στην ομάδα του.




Το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης ήταν : Τζάμος, Δημητριάδης, Τριανταφυλλίδης, Τσιμόπουλος.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ  Κράτσιος, Ξανθόπουλος, Παλαιοδήμος (81' Τσιάτσος), Κράτσιος, Σιοπόβου, Παπαθανασιάδης (61' Κρομλίδης), Στασινόπουλος, Νικολάου, Σαββόπουλος (63' Γάκιας), Κοκοβίδης, Καραμανίδης.

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ : Κοκκινίδης, Τσόπρας, Ντούκας Σ., Μήνος, Μηλιάτης, Ευαγγέλου, Σιαραφέρας, Νικολάου (66' Μητρούλης), Ντούκας Ν. (90' Γιαννικώτσιος), Παπαθανασίου (72' Στεργίου), Χασάϊ






Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση ΕΔΩ





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ