"


Νέο ρεζίλι του Δήμου Καστοριάς. Λόγω διακοπής ρεύματος, το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων, μεταφέρεται στο Κλειστό του Άργους Ορεστικού!!!



Παρά τις υποσχέσεις, τις διαβεβαιώσεις  και τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν  από τον Δήμο Καστοριάς, τις τελευταίες ημέρες, για να τακτοποιηθεί η οφειλή χρέους προς ΔΕΗ για το κλειστό


γυμναστήριο, τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό, κι έτσι για μία ακόμη φορά η απερχόμενη δημοτική Αρχή, μία ημέρα πριν αποχωρήσει από τον Δήμο, εκτέθηκε πανελλαδικά….

Ο ΑΣ Καστοριάς εδώ και καιρό έχει προγραμματίσει την διοργάνωση του 2ου Τουρνουά Παίδων Μπάσκετ με τη συμμετοχή ομάδων από άλλους νομούς (ΠΑΟΚ, Απόλλων Πατρών, Πιερικός, Διόσκουροι Κοζάνης), πίεζε τον Δήμο να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες προς την ΔΕΗ, προκειμένου να εξοφλήσει το χρέος για να επανασυνδεθεί το ρεύμα στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς.

Το τελευταίο διάστημα η αγωνία των υπευθύνων είχε κορυφωθεί,  παίρνοντας μόνο υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις τόσο από τον ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,  όσο και από το ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, στο οποίο υπάγονται όλα τα γήπεδα του Δήμου, φτάνοντας σήμερα ημέρα έναρξης του Τουρνουά, για να διαπιστώσει ότι τελικά δεν κατάφεραν οι υπεύθυνοι, να εξοφλήσουν μέρος του χρέους προς την ΔΕΗ, για την παροχή ρεύματος στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς.

Ντροπή και μόνο ντροπή σε όλα αυτά που συμβαίνουν με υπευθυνότητα της απερχόμενης δημοτικής Αρχής Καστοριάς.

Ο ΑΣ Καστοριάς βλέποντας την αδυναμία των υπευθύνων του Δήμου Καστοριάς για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του προς την ΔΕΗ και προκειμένου να μην αναβάλει την διοργάνωση απευθύνθηκε  στον Δήμο Άργους Ορεστικού, όπου και πήρε παραχωρητήριο για την διοργάνωση του Τουρνουά.

Έτσι, οι αγώνες του τουρνουά Παίδων Μπάσκετ θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο Άργους Ορεστικού.

                     2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ»

Ο Α.Σ. Καστοριάς διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά το Τουρνουά μπάσκετ Παίδων «Δημήτρης Διαμαντίδης». Φέτος συμμετέχουν οι ομάδες του ΠΑΟΚ, Απόλλων Πάτρας, Πιερικού Αρχέλαου των Διόσκουρων Κοζάνης και του Α.Σ. Καστοριάς.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-8-2019

19:30 – 21:00 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 31-8-2019
10:00 – 11:30 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ
12:00 – 13:30 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ – ΠΑΟΚ
18:00 – 19:30 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
20:00 – 21:30 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΑΟΚ

ΚΥΡΙΑΚΗ 1-9-2019
10:00 – 11:30 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ – ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ
12:00 – 13:30 ΠΑΟΚ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
17:00 – 18:30 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ