Τί μαγειρεύουμε αύριο Κυριακή;


Το μενού για αύριο Κυριακή 1/9 προτείνει:


Σπιτικά σουβλάκια κοτόπουλου με πέστο 

Υλικά 

Για τα σουβλάκια

6 φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου, κομμένα σε μπουκιές
100 γρ. έτοιμο πέστο βασιλικού (από βάζο)
ξυλάκια σουβλακιού
αλάτι και πιπέρι

Για την λαχανοσαλάτα

120 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1 κ. σούπας μουστάρδα
1 κ. σούπας λάδι
3 φλ. τσαγιού λάχανο ψιλοκομμένο
3 φλ. τσαγιού λάχανο ψιλοκομμένο και λίγα φύλλα σέλινου, χοντροκομμένα
3 κ. σούπας έτοιμο πέστο επιπλέον


Εκτέλεση

Πάρτε ένα μπολ, βάλτε μέσα το κοτόπουλο και προσθέστε το πέστο. Ανακατέψτε πολύ καλά για να πάει το πέστο παντού. Έπειτα περάστε τις μπουκιές κοτόπουλου στα ξυλάκια, πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι και ψήστε τα καλαμάκια στο γκριλ για περίπου 4 με 5 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν καλά, χωρίς καούν ή να στεγνώσουν.

Έπειτα βάλτε σε ένα άλλο μπολ το γιαούρτι, την μουστάρδα, το λάδι, το λάχανο και το σέλινο και ανακατέψτε καλά.

Μόλις κρυώσουν τα σουβλάκια τα περιχύνετε με πέστο και τα συνοδεύετε με την λαχανοσαλάτα.

Πηγή: imommy.gr/


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ