"


Στην κορυφή του Box Office ο «Βασιλιάς των λιονταριών» - Ξεπέρασε το 1 δισ. σε εισπράξεις

Η 4η ταινία της Ντίσνεϊ που ξεπερνά το 1 δις σε εισπράξεις το 2019


Η εντυπωσιακή μεταφορά της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Ο Βασιλιάς των λιονταριών» που μεταφέρθηκε σε live action έπειτα από 20 και πλέον χρόνια, ξεπέρασε το όριο του 1 δις δολαρίων σε εισπράξεις, σε λιγότερες από τρεις εβδομάδες από την πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ταινία είναι η τέταρτη του στούντιο Ντίσνεϊ το 2019, που ξεπερνά σε εισπράξεις το 1 δις μετά το τελευταίο φιλμ των Avengers: Endgame, την ταινία Captain Marvel και το Αλαντίν. Με βάση τα δεδομένα, η Ντίσνεϊ πλέον αγγίζει το 38% των συνολικών εισπράξεων στις ΗΠΑ. Η ταινία εξιστορεί και πάλι με ρεαλιστικό τρόπο την ιστορία του Σίμπα, του λιονταριού με την Μπιγιονέ να χαρίζει τη φωνή της στη Νάλα και τους Μπίλι Ειχνερ και Σεθ Ρότζεν στους ρόλους των Τιμόν και Πούμπα.
Η Ντίσνεϊ σαρώνει τον ανταγωνισμό στις κινηματογραφικές αίθουσες

Την περασμένη εβδομάδα, η Ντίσνεϊ έγινε το πρώτο στούντιο που πέρασε τα 7,67 δισ δολάρια μόνο μέσα στο 2019, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που διέθετε η ίδια με 7,61 δισ δολάρια το 2016. Το επίτευγμα του κολοσσού κινηματογραφικών ταινιών γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς πως βρισκόμαστε ακόμη στον Ιούλιο, ενώ η εταιρία έχει προγραμματίσει την προβολή του Frozen 2, της συνέχεια του παραμυθιού Maleficent με την Αντζελίνα Τζολί, αλλά και το Star Wars: Η άνοδος του Skywalker.


Πηγή: iefimerida.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ