"


Προγραμματισμός δημοσιεύσεων τώρα και στο Instagram


Επιτέλους! Η δημοσίευση και προγραμματισμός περιεχομένου σε Instagram και IGTV είναι πλέον διαθέσιμα μέσω του Creator Studio.


Οι διαχειριστές social media λογαριασμών έχουν στη διάθεση τους έναν επίσημο τρόπο προγραμματισμού δημοσιεύσεων (και) στο Instagram, μέσω του Creator Studio. Η έλλειψη της συγκεκριμένης λειτουργίας είχε οδηγήσει την μεγαλύτερη μερίδα διαχειριστών σε τρίτες ανεξάρτητες εφαρμογές, οι οποίες τώρα έχουν να διαχειριστούν την ύπαρξη ενός "νέου" τεράστιου ανταγωνιστή - του ιδίου του Facebook/Instagram.

Μέσω του Facebook Creator Studio και δεδομένου πως οι χρήστες διαθέτουν Instagram business account, παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας / προεπισκόπησης του τελικού δημοσιεύματος - αν και προς το παρόν δεν υποστηρίζονται τα δημοφιλή Insta Stories αλλά μόνο η ροή Instagram (posts) και IGTV. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν φωτογραφία/ες ή βίντεο, να συμπληρώσουν το συνοδευτικό κείμενο και τα σχετικά location tags και να δημοσιεύσουν το post τους είτε άμεσα είτε στο χρόνο που θα το προγραμματίσουν. Η ανανεωμένη πλατφόρμα του Facebook Creator Studio παρέχει επίσης τις βασικές λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφίας (crop) σε αναλογίας 1:1 (square), 1.91:1 (landscape) και 4:5 (vertical).

Η δυνατότητα επιλογής περισσότερων φωτογραφιών από 1 αποτελεί από μόνη της ένα χαρακτηριστικό το οποίο αρκετές 3rd party εφαρμογές προγραμματισμού Instagram post δεν υποστήριζαν οπότε και αναμένεται να εκτιμηθεί αλλά και να χρησιμοποιηθεί δεόντως.

Instagram Creator Studio

Διαχείριση δημοσιεύσεων

    Πρόσβαση σε όλους τους τύπους περιεχομένου και δημοσιεύσεων από τη βιβλιοθήκη περιεχομένου σας
    Παρακολουθήστε την απόδοση κάθε δημοσίευσης
    Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να μείνετε οργανωμένοι

Εξερεύνηση στατιστικών στοιχείων

    Μάθετε περισσότερα για τα άτομα που σας ακολουθούν
    Δείτε πόσα άτομα αλληλεπιδρούν με τις δημοσιεύσεις σας
    Ανακαλύψτε πώς βρίσκουν οι άλλοι το περιεχόμενό σας

Έλεγχος μηνυμάτων

    Διαχείριση όλων των μηνυμάτων από κοινό φάκελο εισερχομένων
    Εντοπίστε τους κορυφαίους ακόλουθούς σας
    Επικοινωνήστε με τα άτομα που είναι πιο σημαντικά για εσάς

Πηγή: darkpony
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ