"


Πλέι οφ Europa League: Η ΑΕΚ έχασε στο ΟΑΚΑ από την Τράμπζονσπορ (1-3) (BINTEO)


H AEK απέδειξε ότι έχει σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και πλέον ψάχνει μόνο ένα θαύμα στην Τουρκία για να περάσει στους ομίλους του Europa League.



Καταφέρνοντας να εμφανιστεί εξίσου απαράδεκτη με το ματς απέναντι στην Κραϊόβα, η ομάδα του Καρντόσο τιμωρήθηκε επιεικώς με το 3-1 από την Τράμπζονσπορ.

Με επανάληψη των ίδιων απίστευτων λαθών, μηδενική ψυχολογία και ανύπαρκτη βοήθεια από τον πάγκο, οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν γρήγορα το προβάδισμα που τους έδωσε ο Λιβάγια (4’) και έπεσαν θύματα πανεύκολης ανατροπής.

Εκμεταλλευόμενος την αδιανόητη αδυναμία της «Ένωσης» στις στημένες φάσεις, ο Εκουμπάν αξιοποίησε μερικές μόνο από τις ευκαιρίες που έφτιαξαν οι Τούρκοι και έφτασε στο χατ-τρικ (28’, 44’, 70’).

Οι ενδεκάδες στο ΑΕΚ-Τράμπζονσπορ 1-3

ΑΕΚ (Μ. Καρντόσο, 4-2-3-1): Μπάρκας, Παουλίνιο, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμάο (63’ Κρίστισιτς), Σιμόες, Βέρντε (65’ Ζεράλδες), Λιβάγια, Μάνταλος, Ολιβέιρα (83’ Γιακουμάκης)

Τράμπζονσπορ (Ο. Καραμάν, 4-2-3-1): Τσακίρ, Περέιρα, Τουρκμέν, Χοσεϊνί, Νοβάκ, Παρμάκ, Σόσα, Ομούρ, Εκούμπαν (90’+ Σάρι), Ενκουαέμε (71’ Αβντιτζάτζ), Σόρλοθ (77’ Ερντογάν)

Τα γκολ

Πηγή: iefimerida.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ