"

Με απόφαση Μητσοτάκη η Μαρία Αντωνίου επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη ΘεσσαλονίκηΜε απόφαση του Πρωθυπουργού κου. Κυριάκου Μητσοτάκη, επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, τοποθετείται


η κα. Μαρία Αντωνίου από την Καστοριά.

Η ανακοίνωση του Γραφείου του Πρωθυπουργού:

«Στόχος είναι το γραφείο πρωθυπουργού της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει ουσιαστικό ρόλο και περιεχόμενο, όχι μόνο για την επαφή με τους πολίτες και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης, αλλά σε συνεργασία με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης και τις αυτοδιοικητικές αρχές να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής και την προβολή του brand Μακεδονία».

Το βιογραφικό της Μαρίας Αντωνίου
 
Η Μαρία Αντωνίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστοριά. Σπούδασε δασολογία στην
Γεωπονοδασολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως
δασολόγος σε πολλές εταιρείες του ιδιωτικού τομέα αλλά και στο Δημόσιο στις Διευθύνσεις
Δασών Φθιώτιδας και Καστοριάς. Από το Φεβρουάριο του 2005 έως τον Ιούνιο του 2009
διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καστοριάς. Το 2007 εκλέχθηκε αιρετό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Από τον Μάιο του 2012 έως τον Ιούνιο 2019 διετέλεσε Βουλευτής Καστοριάς με την Νέα Δημοκρατία. Από τον Ιανουάριο 2016 μέχρι Ιούνιο 2019 ήταν αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνη για θέματα έρευνας και καινοτομίας. Η Μαρία Αντωνίου είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Η δήλωση της Μαρίας Αντωνίου:

"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευθύνη και την τιμή να με τοποθετήσει επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ υπεύθυνα και αποτελεσματικά στα καθήκοντα που μου ανέθεσε με στόχο την ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας, της Βορείου Ελλάδος".

Δείτε τους σχετικούς συνδέσμους:

https://www.iefimerida.gr/politiki/maria-antonioy-grafeio-prothypoyrgoy-thessaloniki

https://www.makthes.gr/synechizei-ti-leitoyrgia-toy-to-prothypoyrgiko-grafeio-sti-thessaloniki-231700

https://www.liberal.gr/politics/i-m-antoniou-epikefalis-tou-grafeiou-tou-prothupourgou-sti-thessaloniki/262254


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ