"


Η Facebook ετοιμάζει το dark mode για την εφαρμογή της στα κινητάΝωρίτερα μέσα στη χρονιά που διανύουμε ήρθαν στη δημοσιότητα screenshots για τη νέα εμφάνιση της εφαρμογής του Facebook, απ’ όπου είδαμε να αντικαθίσταται το χαρακτηριστικό

μπλε και να κυριαρχεί το λευκό χρώμα. Τότε υποθέσαμε ότι η εταιρεία ετοιμάζεται σιγά σιγά να προσθέσει Dark Mode και στην εφαρμογή του κοινωνικού δικτύου, όπως έκανε και για το Facebook Messenger πριν από λίγο καιρό.

Τώρα, φτάνουν στα μάτια μας περισσότερες αποδείξεις για το dark mode του Facebook χάριν στη γνωστή ερευνήτρια Jane Manchun Wong που δημοσίευσε ένα πρώτο screenshot. Στο παρελθόν, η Wong έχει αποδειχθεί απόλυτα έγκυρη στις διαρροές της για τα προϊόντα – υπηρεσίες της Facebook και όχι μόνο.

"Έπεσα επάνω στο ακυκλοφόρητο Dark Mode της εφαρμογής του Facebook για συσκευές Android καθώς έψαχνα τον κώδικα της εφαρμογής, γεγονός που αποδεικνύει ότι η εταιρεία έχει αρχίσει να το ενσωματώνει σταδιακά. Αυτή την περίοδο φαίνεται ότι το Dark Mode βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και μόνο ορισμένα σημεία της εφαρμογής έχουν επανασχεδιαστεί για να το υποστηρίζουν".

Όπως συνηθίζει η Facebook με τις νέες λειτουργίες, το Dark Mode θα περάσει πρώτα από εσωτερικές δοκιμές, έπειτα από πιο εκτεταμένες σε κλειστό κύκλο επιλεγμένων χρηστών και αργότερα θα λανσαριστεί σταδιακά σε όλους τους χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να περάσουν 2-3 μήνες μέχρι να το δούμε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πηγή: techgear.gr
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ