"

Η ατυχία για τον Άρη συνεχίστηκε με κινηματογραφική ληστεία των εισπράξεων του αγώναΔεν έφθανε μόνον ο επώδυνος, όπως εξελίχθηκε το ματς, αποκλεισμός από τη Μόλντε, αλλά ένα ακόμη δυσάρεστο συμβάν εκτυλίχθηκε για την ΠΑΕ Άρης μετά τη λήξη του αγώνα.


Ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι του στελέχους της ΠΑΕ Άρης που συγκέντρωσε τις εισπράξεις από το ματς με τη Μόλντε για τα προκριματικά του Europa League.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν οι άνθρωποι του Άρη, άγνωστοι τον παρακολούθησαν όταν έφυγε από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μέχρι το σπίτι του στη Βέροια Ημαθίας. Μπήκαν μέσα, ψέκασαν τον ίδιο, τη σύζυγό του και το νεογέννητο μωρό τους και έφυγαν με τα χρήματα, που υπολογίζουν ότι ήταν περίπου 246.000 ευρώ!

Οι ληστές γνώριζαν ότι οι εισπράξεις βρισκόταν στα χέρια του συγκεκριμένου υπαλλήλου και είχαν σχεδιάσει τη ληστεία.

Οργισμένη η ανάρτηση του Καρυπίδη στα social media:

Ο πρόεδρος των κίτρινων, κ. Θοδωρής Καρυπίδης, προχώρησε σε οργισμένη δημοσίευση στα social media: "Σε φάρμακα να τα πάρετε όλα. Είναι πολλά τα φάρμακα, αλλά χαλάλι σας. Και το μωρό ψεκάσατε ρε; Δεν έχετε ούτε ιερό, ούτε όσιο μέρα που ήταν. Να περιμένετε τα χειρότερα".

*Πρόκειται για τον Θόδωρο Καρυπίδη, ξάδερφο και συνονόματο του Θόδωρου Καρυπίδη, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αρης.

Ήδη έχει κινηθεί η σχετική διαδικασία, καθώς ενημερώθηκε η αστυνομία.

Πηγή: sport24.gr


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ