"


Απογοητευμένοι μετά τη συνάντηση τους με τον Ζήση Τζηκαλάγια οι αγρότες της Πολυκάρπης

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 3-8-2019 ο Αγροτικός Σύλλογος Πολυκάρπης είχε συνάντηση με τον βουλευτή της Ν.Δ. Ζήση Τζηκαλάγια με σκοπό την ενημέρωση του τελευταίου για την κατάσταση


στον κλάδο αλλά και τα αιτήματα των αγροτών.

"Δυστυχώς φύγαμε απογοητευμένοι αφού δεν πήραμε καμία δέσμευση για πληρωμές και αποζημιώσεις που περιμένουνε εδώ και χρόνια. Η πληρωμή των ΠΣΕΑ του 2017 έχει καταλήξει μια κοροϊδία και ένα πολιτικό παιχνίδι στην πλάτη μας, αφού απ' ότι καταλάβαμε μετά τη συνάντηση μας το θέμα είναι πλέον πολιτικό και οι πληρωμές δε γίνονται για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας. Ο βουλευτής μας υποσχέθηκε ότι θα δρομολογηθούν οι πληρωμές αφού τελειώσει ο διοικητικός έλεγχος, κάτι που μας λέει καιρό τώρα η Ν.Δ..

Η ειρωνεία είναι ότι έχει τελειώσει ο διοικητικός έλεγχο,ς έχουν σταλεί και οι απορριπτόμενοι, άρα η πληρωμή των ΠΣΕΑ καθυστερεί για λόγους πολιτικούς και όχι γραφειοκρατικούς! Αντί να εισπράξουμε κάτι χειροπιαστό εισπράττουμε κούφιες υποσχέσεις.

Η απάντηση μας στην κυβέρνηση και την πολιτική που ακολουθεί οδηγώντας μας σε εξευτελισμό και εξαθλίωση ενώ ζητάμε αυτά που δικαιούμαστε, είναι ότι θα μας αναγκάσει να πάρουμε τα μέτρα μας και πως η Εγνατία και το αεροδρόμιο καλά κρατούν.

Γνωστοποιούμε τα αιτήματα μας σε όλους, γιατί αφορούν όχι μόνο τον αγροτικό κλάδο, αλλά όλη την Καστοριά!"

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του αγροτικού συλλόγου Πολυκάρπης
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ