"

Αλλαγές στην Περιφέρεια: Η σύνθεση του νέου Περιφερειακού ΣυμβουλίουΑλλαγές στη σύνθεση του νέου περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, προκύπτουν μετά την εκδίκαση της ένστασης, που είχε υποβάλλει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος,


κ. Λάμπρος Χατζηζήσης, στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, με το συνδυασμό του νέου περιφερειάρχη, κ. Γιώργου Κασαπίδη.

Το εκλογοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την ένσταση του κ. Χατζηζήση και έτσι ο ίδιος εκλέγεται ως περιφερειακός σύμβουλος, καθώς η παράταξη του κ. Κασαπίδη θα πάρει 3η έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, χάνοντας όμως αντίστοιχα την 5η έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα της Καστοριάς, την οποία είχε καταλάβει ο κ. Αναστάσιος Γωγούσης.

Από την πλευρά της, η Λαϊκή Συσπείρωση, με επικεφαλής τον κ. Αθανάσιο Χαστά, χάνει την έδρα στα Γρεβενών, την οποία είχε καταλάβει ο κ. Στέργιος Λιάμπας και κερδίζει τη 2η έδρα της στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την οποία καταλαμβάνει ο Βασίλης Καραντζίδης, ο οποίος είναι εκλεγμένος και στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο.

Από την πλευρά του η παράταξη του σημερινού περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρου Καρυπίδη, χάνει την έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την οποία είχε ο κ. Αβραάμ Θεοδωρίδης και κερδίζει 2η έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς την οποία καταλαμβάνει ο κ. Ναούμ Μαρκόπουλος.

Πηγή: ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ