"


4 Ιnstagrammers αποκαλύπτουν μυστικά για τέλειες φωτογραφίες διακοπών

Στο Instagram υπάρχουν εκατομμύρια φωτογραφίες.

Άλλες είναι μέτριες και άλλες καθηλωτικές, που δεν πιστεύεις πως τις έχει αποτυπώσει smartphone ή ερασιτέχνης φωτογράφος.

Σίγουρα, η τέλεια λήψη δεν είναι πάντα εύκολη, καθώς οι Instagrammers χρειάζεται να έχουν στο νου τους ορισμένα στοιχεία. Ο Τομ Κλαρκ, ένας Λονδρέζος φωτογράφος, είχε μοιραστεί συμβουλές για τέλειες φωτογραφίες στο Instagram. Αλλά δεν είναι μόνο αυτές, μιας και ο καθένας έχει τα μυστικά του.

4 Instagrammers μοιράζονται τα δικά τους τιπς για να βγάζεις εντυπωσιακές φωτογραφίες όταν ταξιδεύετε. Το φως του ήλιο, η λήψη αλλά και το τι βλέπει η κάμερα παίζουν σημαντικό ρόλο.

Instagram-ικές φωτογραφίες

«Οι ώρες που ανατέλλει ο ήλιος είναι πάντα η απάντηση. Μπορώ να φωτογραφήσω ακόμα και τα πιο πολυάσχολα μέρη και αν σκεφτείτε τον κόσμο που μαζεύετε σε αξιοθέατα, όπως ο πύργος του Άιφελ ή τα Ισπανικά σκαλοπάτια της Ρώμης, θα καταλάβετε τι εννοώ», γράφει η χρήστης «@______THEO».

«Αν βρίσκεστε σ′ ένα ανοιχτό χώρο και θέλετε να υπάρχουν και άνθρωποι στο πλάνο, μην φοβάστε να βρεθείτε πίσω από την κάμερα. Μείνετε πιο πίσω ή βρεθείτε πιο μπροστά και αφήστε αυτούς να είναι οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίας», λέει η «@dianazalucky».

«Στις διακοπές όταν πηγαίνετε στην παραλία κατά το ηλιοβασίλεμα, όλοι έχουν τα τηλέφωνά τους στραμμένα προς τον ήλιο. Μην ξεχνάτε όμως να γυρίσετε και να δείτε που λάμπει ο ήλιος. Είτε πρόκειται για το ξενοδοχείο σας είτε για ένα φίλο, το θέμα είναι ότι εκείνη την στιγμή σας δίνεται ο καλύτερος φωτισμός της ημέρας για να τραβήξετε την τέλεια φωτογραφία», υποστηρίζει ο «@twheat».

«Αν είστε αρκετά τυχεροί να επισκεφθείτε ένα διάσημο μνημείο, μπορείτε να τραβήξετε μια selfie για να υπάρχει στα αρχεία σας, αλλά μην ξεχάσετε να κοιτάξετε και γύρω σας. Φωτογραφίστε τα μικρά πράγματα που περιβάλλουν τα μεγάλα μνημεία. Καταγράψτε στιγμές που σας μιλάνε και δείξτε την ουσία του τόπου», συμβουλεύει η «@elice_f».Πηγή: iefimerida.gr
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ