"


"Τρελαμένος" λάτρης της γυμναστικής τρέχει παράλληλα σε 10 διαδρόμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελάχιστες ασκήσεις γυμναστικής είναι πιο σκληρές από τον διάδρομο.


Το να κάνεις τζόκινγκ πάνω σε ένα μηχάνημα στην μέση ενός γεμάτου γυμναστηρίου, είναι ίσως το χειρότερο. Αλλά ένας άνδρας το τερμάτισε και το βίντεο έχει γίνει viral.

Το ESPN τουίταρε το βίντεο ενός άνδρα που αποφάσισε να πάει την γυμναστική σε άλλο επίπεδο και φυσικά έγινε viral έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 50.000 προβολές και θέτοντας σε εφαρμογή μια νέα δοκιμασία με το hashtag #TreadmillChallenge.

Ένα τρελό πρόγραμμα γυμναστικής

Το απίστευτο βίντεο δείχνει έναν φανατικό της γυμναστικής με κοιλιακούς φέτες να ξεκινά από έναν διάδρομο. Αλλά δεν σταματά σε αυτό. Συνεχίζει με απόλυτο συγχρονισμό στον διπλανό και μετά στον επόμενο, κατορθώνοντας τελικά να τρέξει σε 10 διαδρόμους.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην συνέχεια ξαπλώνει στο πάτωμα και πιάνει μια μπάρα για βάρη. Αντί όμως να την σηκώσει, κάνει μια ανάποδη κωλοτούμπα, περνά από πάνω της και στην συνέχεια την σηκώνει σαν να είναι πούπουλο. Μετά, λες και δεν έχει κουραστεί καθόλου, ρίχνει και μερικά push-ups υπό τον ρυθμό της μουσικής, όχι όμως σε ένα σταθερό σημείο, αλλά μετακινούμενος δεξιά και αριστερά. Και μετά, λέμε εμείς ότι κουραζόμαστε στο γυμναστήριο.

Πηγή: iefimerida.gr
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ