Σημαντικές παρουσίες στην εκδήλωση τιμής του Προφήτη Ηλία, Προστάτη Αγίου των γουναράδων


Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς τίμησε και φέτος τον Προστάτη Άγιο των γουναράδων, Προφήτη Ηλία πραγματοποιώντας εορταστικές εκδηλώσεις, χοροστατούντος του σεβασμιότατου

Μητροπολίτη Καστοριάς, Σεραφείμ..

Οι εκδηλώσεις, ξεκίνησαν με τον Εσπερινό χθες Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 και συνεχίστηκαν σήμερα το πρωί με τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, στο Τσαρδάκι, όπου ο Μητροπολίτης ευχήθηκε στους γουνοποιούς, ο  Προφήτης Ηλίας να τους δίνει δύναμη και κουράγιο για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες του κλάδου.

Το «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, κ. Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο δήμαρχος Καστοριάς, κ. Ανέστης Αγγελής, ο νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Κασαπίδης, ο νέος Δήμαρχος Καστοριάς, κ. Γιάννης Κορεντσίδης, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και αστυνομικών Αρχών, καθώς και πλήθος πιστών.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, κ. Αποστόλης Τσούκας, έδωσε συμβολικά ένα εικόνισμα του Προφήτη Ηλία στον κ. Κασαπίδη, με την προτροπή να σταθεί στο πλευρό των γουναράδων ώστε ο κλάδος, αλλά και η περιοχή μας γενικότερα, να βγει από το τέλμα της κρίσης.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ