"


Προσκαλείται η Καστοριά και η Καρδίτσα στην Α1 - Σε περίπτωση άρνησης θα δοθεί... wild card


Ο ΕΣΑΚΕ θα προσκαλέσει πρώτα την Καστοριά και μετά την Καρδίτσα στην Α1, για να καλυφθεί το κενό που έχει δημιουργηθεί. Αν καμία ομάδα δεν δεχτεί,


τότε θα δώσει... wild card.

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην Basket League. Ο Κολοσσός Ρόδου έχει αγοράσει το ΑΦΜ του Χολαργού, το Λαύριο είναι έτοιμο να πάρει εκείνο της Κύμης, ο Ολυμπιακός έχει υποβιβαστεί στην Α2 και στην ουσία έχει προκύψει μια κενή θέση, για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. του Συνδέσμου, η ελληνική λίγκα θα στείλει πρόσκληση στην Καστοριά, για να πάρει εκείνη μέρος στην πρώτη κατηγορία. Αν η ομάδα αρνηθεί, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί, τότε το δεύτερο προσκλητήριο θα πάει στην Καρδίτσα.

Σε περίπτωση νέας άρνησης θα δοθεί... wild card, για την ομάδα που θα συμπληρώσει το παζλ του πρωταθλήματος της νέας σεζόν. Μάλιστα, ήδη δημιουργήθηκε μια πενταμελής επιτροπή που θα εξετάσει τα στοιχεία εκείνων που θα ζητήσουν την wild card. Η επιτροπή απαρτίζεται από τον Χρήστο Μήλα (Προμηθέας), τον Σταύρο Ελληνίαδη (Ιωνικός) και τρία μέλη της ΕΟΚ.

Πηγή: sdna.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ