"


Ο Γραμμένος για την αναδιάρθρωση: Θα το αντιμετωπίσουμε με σύνεση


Σε βασικά ζητήματα που απασχολούν τις ομάδες, εκτός Super League, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Βαγγέλης Γραμμένος.


Ειδικότερα, τοποθετήθηκε για την αναδιάρθρωση στις κατηγορίες, εκφράζοντας την πίστη του ότι θα βρεθεί λύση με τα προβλήματα που έχουν προκύψει, ενώ μίλησε για οικονομική ενίσχυση της Γ’ Εθνικής.

Οι δηλώσεις από τον κ. Γραμμένο

Αναλυτικότερα όλα όσα είπε είναι τα εξής:

Για τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ: «Είµαι πάρα πολύ ευχαριστηµένος από την µεγάλη διαφορά σε όλη τη θεµατολογία της ατζέντας της Γ.Σ. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα µέλη της εκτελεστικής επιτροπής. Οταν ψηφίζονται ο διοικητικός και ο οικονοµικός απολογισµός µε τόσο µεγάλη πλειοψηφία δείχνει ότι κάτι καλό κάνει η Οµοσπονδία σε πείσµα κάποιων που δεν µπορούν να το καταλάβουν και δεν θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου».

Για την επόµενη µέρα στο επαγγελµατικό ποδόσφαιρο: «Οι επόµενες µέρες θα είναι µέρες εξελίξεων».

Για την αναδιάρθρωση: «Θα τα αντιµετωπίσουµε όλα τα προβλήµατα όπως τα αντιµετωπίσαµε µέχρι τώρα. Με σύνεση και σε οµοψυχία και η οµοσπονδία και οι δύο επαγγελµατικές λίγκες θα αντιµετωπίσουν το όποιο πρόβληµα παρουσιαστεί».

Για την οικονοµική ενίσχυση της Γ’ Εθνικής: «Θα αποτελέσει και πάλι αντικείµενο συζήτησης. Θα δοθούν τα έξοδα στα σωµατεία της Γ’ Εθνικής. ∆όθηκε ήδη ένα µεγάλο ποσό που τα προηγούµενα χρόνια δεν δινόταν, όπως δίνονται και πολλά χρήµατα και στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Είµαστε υποχρεωµένοι και θέλουµε να στηρίξουµε τα σωµατεία που δεν έχουν τη δυνατότητα σε πανελλαδικό επίπεδο να παίξουν ποδόσφαιρο. Στη Γ’ Εθνική υπολείπεται το 45% περίπου αλλά τα χρήµατα θα τα δώσουµε».

Για τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωµατείων: «Εχουν πάρει χρήµατα και θα συνεχίσουν να παίρνουν. Ολες οι Ενώσεις χρηµατοδοτούνται ισοµερώς».

Πηγή: mikriliga.com




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ