"


Ο αγιασμός για την 1η Κατασκηνωτική περίοδο των Αγοριών στο Βογατσικό (ΦΩΤΟΣ)

Τα κορίτσια τελείωσαν τις 2 κατασκηνωτικές τους περιόδους στην Κατασκήνωση του Βογατσικού και σειρά είχαν τώρα τα αγόρια!


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της 3ης Κατασκηνωτικής Περιόδου για τα Αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου. Στη συνέχεια, μίλησε σύντομα στα παιδιά, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ.Πάνο Κεπαπτσόγλου για την παραχώρηση του κατασκηνωτικού κέντρου ο οποίος βρέθηκε στην τελετή του Αγιασμού, τον Αρχηγό της Κατασκήνωσης π. Στέφανο Σχοινά, τις κυρίες που με κόπο αλλά και αυταπάρνηση διακονούν εθελοντικά τα παιδιά, αλλά και όσους ως ομαδάρχες ήρθαν να συνδράμουν στο έργο της Κατασκήνωσης. Ευχήθηκε δε στα παιδιά, μέσα στο πνεύμα της Εκκλησίας, να περάσουν καλά αυτό το διάστημα και να γεμίσουν με χαμόγελα, όμορφες εμπειρίες και Χριστό τις καρδιές τους!

Να σημειωθεί ότι στην πρώτη περίοδο, περίπου 70 αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου θα φιλοξενηθούν εντελώς δωρεάν για μία εβδομάδα, μέχρι να παραδόσουν τη σκυτάλη στην τελευταία περίοδο των αγοριών.



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.flickr.com/photos/154131019@N02/albums/72157709662995837

Πηγή: imkastorias.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ