"


Με την Εθνική Ανδρών προπονείται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει στο πλευρό του την γυμνάστρια (head of strength) των Μπακς, Σούκι Χόμπσον, η οποία είχε πάρει την απόφαση να μην αγωνιστεί ο MVP του ΝΒΑ στο


Eurobasket 2017.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών, μαζί με τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα και τους Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο και οι Μπακς δεν θα βρίσκονται... μακριά. Ήδη στην Αθήνα βρίσκεται η γυμνάστρια των Μπακς, Σούκι Χόμπσον.

Η Σούκι Χόμπσον δεν είναι βέβαια οποιαδήποτε γυμνάστρια. Φέτος αναδείχθηκε κορυφαία γυμνάστρια στο ΝΒΑ και παρακολουθεί μονίμως τον Γιάννη και τον τρόπο εκγύμνασής του.

Για τους έχοντες ισχυρή μνήμη βέβαια, η Χόμπσον είναι κάτι ακόμα: Ο άνθρωπος που πήρε την απόφαση να μην αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Eurobasket 2017 λόγω του προβλήματός του στο γόνατο.

Η Χόμπσον ήταν αυτή που είχε υποβάλλει μία σειρά από τεστ τον σταρ των Μπακς, αποφασίζοντας ότι θα ήταν επικίνδυνο για την υγεία του να πάρει μέρος στην διοργάνωση, με αποτέλεσμα ο Αντετοκούνμπο να ανακοινώσει στην συνέχεια την αποχώρησή του από την Εθνική.

Η Χόμπσον αναμένεται να μείνει στην χώρα μας για περίπου μία εβδομάδα.

Πηγή: sport24.gr
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ