"


H θρυλική Suzuki Katana επέστρεψε νέα και ανανεωμένη - Έφτασε και στην Ελλάδα και δείτε την τιμή της


Η νέα Suzuki Katana ή GSX-S 1000R όπως είναι η κωδική ονομασία του μοντέλου βρίσκεται στα καταστήματα των αντιπροσώπων της Suzuki.


Μια σύγχρονη μοτοσυκλέτα με το στυλ αλλά και κάποια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της πρώτης Κatana του 1981, παρουσίασε η Suzuki τον Νοέμβριο στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας Intermot του 2018.

Η νέα Κatana βασίζεται στην GSX-S1000 και ο τετρακύλινδρος κινητήρας αποδίδει 150 ίππους. Ο σχεδιασμός του Suzuki Katana 1000 είναι φόρος τιμής στο παλιό Katana και μάλιστα αρκετά επιτυχημένος, όπως φαίνεται στο σχήμα του φέρινγκ. Το λογότυπο Katana υπάρχει στο πλάι και στα όργανα, ενώ το πίσω μέρος είναι μικρότερο, όπως απαιτούν οι σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού.

Η θέση οδήγησης είναι πιο όρθια, έχει LCD πίνακα οργάνων (από το  GSX-R1000R), τα φώτα, εμπρός πίσω και τα φλας είναι LED. Το «πιρούνι» είναι ανεστραμμένο (USD) διαμέτρου 43 χιλ της ΚΥΒ είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και το πίσω αμορτισέρ έχει ρυθμίσεις για την προφόρτιση ελατηρίου και της απόσβεση επαναφοράς. Το βάρος είναι στα 215 κιλά και η χωρητικότητα στο ρεζερβουάρ είναι μόλις 12 λίτρα κατά πάσα πιθανότητα για λόγους αισθητικής.

H νέα Suzuki Κatana παρουσιάστηκε τον Νοέμβριο στην Intermot 2018 και η λιανική τιμή της είναι στα 13.695 ευρώ.

Πηγή: iefimerida.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ