Η αδιανόητη γκάφα του Βελόπουλου στον αέρα «Είμαι από τη Βόρεια Μακεδονία» (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν πρόλαβε καλά - καλά να χαρεί την είσοδό του στην Βουλή ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος και υπέπεσε στην πρώτη του... μεγάλη γκάφα!


Κυριακή, 7 Ιουλίου του 2019...μια μέρα που ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν θα ξεχάσει ποτέ, διότι το κόμμα του, η Ελληνική Λύση κατάφερε με την… πρώτη να μπει στη Βουλή, καθώς συγκέντρωσε ποσοστό πάνω από το πολυπόθητο 3%.

Όπως ήταν επόμενο, ο κ. Βελόπουλος βγήκε σε αρκετά τηλεοπτικά παράθυρα για να μιλήσει για την είσοδό του στη Βουλή, μέχρι που έφτασε και στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Εκεί, λίγο αφότου ο κ. Χατζηνικολάου τον συνεχάρη για την επιτυχία του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπέπεσε σε μια γκάφα… ολκής!

«Δεν ξεχνώ τις ρίζες μου, γιατί είμαι επαρχιώτης από τη Βόρεια Μακεδονία…», τόνισε και… χρειάστηκε η επισήμανση του Νίκου Χατζηνικολάου για να καταλάβει ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης τι ακριβώς είπε!

Αν λάβει κανείς υπόψιν του τις θέσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για την Συμφωνία των Πρεσπών, τότε σίγουρα θα σκεφτεί ότι οι ψηφοφόρου του θα έπαθαν… ένα μικρό σοκ από όσα άκουσαν!

Δείτε όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος:


Πηγή: newsit.gr


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ