"


Ανακοίνωση από τα ΚΔΑΠ "Γράμματα και Παιχνίδια" στο Μαυροχώρι για τις εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ



Το ΚΔΑΠ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στο Μαυροχώρι ενημερώνει τους γονείς ότι από την Τετάρτη 24/7/2019 ξεκινούν να γίνονται οι συμβάσεις μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.


Περιμένουμε όλους τους γονείς προκειμένου να ολοκληρώσουμε τις εγγραφές των παιδιών, καθώς και νέα κδαπάκια να μεγαλώσουν την ήδη υπέροχη παρέα μας.

Προς αποφυγή συγχύσεων, σας ενημερώνουμε ότι τα μοναδικά μέχρι σήμερα (18/7/2019) αδειοδοτημένα ΚΔΑΠ στο Μαυροχώρι είναι τα δύο κτίρια του ΚΔΑΠ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Οι άδειες λειτουργίας των δύο κτιρίων του ΚΔΑΠ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ έχουν εκδοθεί πριν την έναρξη της καλοκαιρινής λειτουργίας μας και είναι στην διάθεσή σας προς επιβεβαίωση των προαναφερθέντων, εντός των παραρτημάτων μας, καθώς και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην εκπαίδευση και την ψυχαγωγία των παιδιών σας.

Μπορούμε να δεσμευτούμε ότι το πρόγραμμα των τμημάτων μας που έπεται από τον Σεπτέμβριο θα ‘ναι εμπλουτισμένο τόσο από δραστηριότητες εντός των κτιρίων μας όσο και έξω απ’ αυτά, ενώ δεδομένη θεωρείται η προσφορά των υπηρεσιών μας στον τομέα της εκπαίδευσης και της βοήθειας στο κάθε παιδί ξεχωριστά.

Θα λειτουργήσουμε κανονικά από 1/9/2019.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ