"


Eυχαριστήριο του υποψήφιου βουλευτή Καστοριάς, Θωμά Μόσχου με το ΜέΡΑ25


Τελευταία ημέρα προεκλογικού αγώνα και θα ήθελα να πω δύο λόγια:



Δυστυχώς δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και πρέπει να δουλεύω αρκετές ώρες την ημέρα, καθιστώντας τις πολύωρες επισκέψεις στα χωριά πολύ δύσκολες, οπότε και ζήτω συγνώμη από όλους όσους δεν μπόρεσα να επισκεφτώ και να αναλύσω τις θέσεις μας δεν ήταν εσκεμμένο.

Επίσης, ευχαριστώ τα ΜΜΕ που με τίμησαν με το κάλεσμά τους, δίνοντάς μου την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή μου και η άποψή μας σαν κόμμα, όπως, επίσης, ευχαριστώ και τα ΜΜΕ που δεν με κάλεσαν και δείξανε τον πραγματικό τους εαυτό!!!





Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και με βοήθησαν σε αυτή την προσπάθειά μου. Είναι σημαντικό πράγμα να μπορείς να πιστεύεις και να στηρίζεσαι σε έναν άνθρωπο. Έτσι όταν κάποιος πιστεύει και εναποθέτει τις ελπίδες του σε μένα, με συγκινεί βαθιά και με δυναμώνει ακόμα περισσότερο.

Τέλος, ζητάω ακόμα μια φορά, μέσα από αυτή την ανάρτηση, να δείξετε την εμπιστοσύνη σας, την αγανάκτησή σας, την θέλησή σας, το όραμά σας, τον πατριωτισμό σας, αλλά και την λογική σας ψηφίζοντας ΜεΡΑ25, γιατί είμαστε η μόνη αληθινή αντιπολίτευση στην λιτότητα και την ερημοποίηση του τόπου μας, γιατί η φωνή μας πρέπει να ακουστεί και θα ακουστεί στην Βουλή!!!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ