"


TRIMORE Multisports TOUR - Kαστοριά 2019: Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά

Δείτε το πρόγραμμα με όλες τις δραστηριότητες:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
 
Νυχτερινή Πεζοπορία για όλους
Τοποθεσία: Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας
Ώρα έναρξης: 8.00 μμ

Πρόκειται για μια ψυχαγωγική δραστηριότητα μικρών και μεγάλων, που ως στόχο έχει να αγαπήσουμε την πόλη, να περπατήσουμε και να αθληθούμε με τον τρόπο αυτό αλλά και να γίνουμε μια ομάδα μεταξύ μας.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι περίπου 4 - 5 χλμ επάνω από τη λίμνη σε επιλεγμένη διαδρομή. Πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της νύχτας για να έχει περισσότερη δράση και ενδιαφέρον.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ


Kids Σκάκι σε παράλληλα γήπεδα

Τοποθεσία: Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας
Ώρα έναρξης: 11.00 πμ

Πρόκειται για ένα παιχνίδι εκμάθησης σκακιού, το οποίο εκτυλίσσεται σε τραπέζια που έχουν στηθεί το ένα δίπλα στο άλλο και έχουν τοποθετηθεί σκακιέρες.

Το κάθε παιδί στέκεται μπροστά σε ένα από αυτά τα γήπεδα και αντιμετωπίζει έναν Ολυμπιονίκη σκακιού, ο οποίος κινείται κυκλικά και πραγματοποιεί μία κίνηση σε κάθε σκακιέρα.

Kids Ποδηλατική βραδυπορία (kids fun bike)
Τοποθεσία: Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας
Ώρα έναρξης: 16.00 πμ

Η δραστηριότητα αυτή είναι κυρίως ψυχαγωγική και στόχο έχει να απασχολήσει ευχάριστα και δημιουργικά τα παιδιά, με μία δράση ισορροπίας κυρίως αλλά και σκέψης - διάνοιας.

Ο διαγωνισμός αυτός πραγματοποιείται με ανταγωνισμό το χρόνο και ασχέτως ηλικίας παιδιών. Η μόνη διαφορά είναι ότι το κάθε παιδί διαλέγει το μέγεθος του ξύλινου ποδηλάτου που θα χρησιμοποιήσει μεταξύ δύο ποδηλάτων της -που είναι διαθέσιμα.

Ο στόχος του κάθε παιδιού είναι να κινηθεί μεταξύ δύο παράλληλων γραμμών (στα 80 μεταξύ τους απόσταση) συνολικής απόστασης περίπου 20 μέτρων, χωρίς να πατήσει κάτω και χωρίς να βγει από τις δύο γραμμές, στον πιο αργό χρόνο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ

 
Yoga για παιδιά

Τοποθεσία: Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας
Ώρα έναρξης: 8.30 πμ

Συνδυάζοντας το παιχνίδι με την άσκηση, το αποτέλεσμα είναι μαγικό! Εδώ δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος!

Εδώ κερδίζουμε όλοι τη χαρά της σύνδεσης με την ομάδα!

Kids Triathlon – Παιδικό Τρίαθλο
Εκκίνηση & Τερματισμός: Χώρος στάθμευσης απέναντι από την ΠΕ Καστοριάς
Ώρα εκκίνησης: 9.30πμ

•    Κατηγορία Α: έτος γέννησης 2007-2009
(50μ κολύμβησης, 1.000μ ποδηλασίας, 200μ τρεξίματος)

•     Κατηγορία Β: έτος γέννησης 2004-2006
(100μ κολύμβησης, 2.000μ ποδηλασίας, 400μ τρεξίματος)

Kids Lazer Run

Εκκίνηση & Τερματισμός: Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας
Ώρα εκκίνησης: 1.30πμ

Πρόκειται για ένα νέο σπορ, μύησης στο μοντέρνο πένταθλο και στα multisports.

Οι μικροί αθλητές, θα λάβουν μέρος σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες:
•    Δημοτικό (4η, 5η και 6η τάξη)
•    Γυμνάσιο
•    Λύκειο

Το αγώνισμα περιέχει εναλλαγή από τρέξιμο σε σκοποβολή σε στόχο με όπλο, το οποίο θα πρέπει να οπλίζει ο αθλητής και να σημαδεύει επιτυχώς στο στόχο (ανάβει λαμπάκι όταν επιτευχθεί) 5 φορές.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ
 
Τοποθεσία: Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας
Ώρα έναρξης: όλη μέρα

Rowing Experience (Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς)

Εργομετρικοί κωπηλατικοί αγώνες και ψυχαγωγικά παιχνίδια, στον υπαίθριο χώρο στην πλατεία Ολυμπιακής Φλόγας σε αποστάσεις: 500μ., 1000μ. και 2000μ. Θα υπάρχουν διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, περιλαμβανομένων παιδιών & ενηλίκων. Μπορούν να το δοκιμάσουν όχι μόνο αθλητές κωπηλασίας αλλά και ερασιτέχνες, & άτομα που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το σπορ αυτό.

Αναρρίχηση σε τοίχο
Ο Σύλλογος Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς σας προσκαλεί να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία, κάνοντας αναρρίχηση στον τεχνικό τοίχο που θα στηθεί στην πλατεία Ολυμπιακής Φλόγας. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλους, με δωρεάν χρήση της πίστας και όλων των υλικών που παρέχονται απο τον σύλλογο Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς, ενώ έμπειροι και καταξιωμένοι εκπαιδευτές ενημερώνουν, παρακολουθούν, καθοδηγούν και φροντίζουν για την ασφάλεια όσων δοκιμάσουν το σπορ.

Εγγραφή απαιτείται μόνο για τα Kids Triathlon – Παιδικό Τρίαθλο και Kids Lazer Run στη διεύθυνση https://trimore.gr/el/dj-events/kastoria-triathlon-3

Για τη συμμετοχή των παιδιών είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το χαρτί γιατρού & η συναίνεση γονέων για τη συμμετοχή παιδιών. Τα δύο αυτά χαρτιά θα τα βρείτε εδώ: https://trimore.gr/el/events/kastoria-triathlon/dilosi-symmetoxis

Οι εγγραφές στις Ψυχαγωγικές Δραστηριότητες είναι ΔΩΡΕΑΝ καθ’ όλη τη διάρκεια και γίνονται επί τόπου, στη γραμματεία.

Για ομαδική εγγραφή / τάξη / σχολείο στέλνετε e-mail στο info@trimore.gr με τα ονοματεπώνυμα των παιδιών & τη δραστηριότητα που θέλουν να συμμετέχουν. Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει σε όσες δραστηριότητες θέλει!








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ