"

Το "εισιτήριο συμμετοχής" παρέλαβε η ομάδα της Περιφέρειας για τον τελικό των αγώνων Run Grecce στην Αθήνα


Το “εισιτήριο συμμετοχής” στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στον “τελικό” των αγώνων "Run Greece" την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

παραδόθηκε σε σχετική τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Η ERGO Ασφαλιστική, η Νο 1 εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα και Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, συνδέει τους αγώνες "Run Greece" που διενεργούνται σε επτά πόλεις της Ελλάδος με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (ΑΜΑ).

Η ημέρα διεξαγωγής του ΑΜΑ είναι την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 όπου και διοργανώνεται ο “τελικός” των "Run Greece", Αγώνας Δρόμου 3χλμ. ERGO.

Οι είκοσι (20) νικητές που διακρίθηκαν που διακρίθηκαν στον αγώνα Run Greece στην Καστοριά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO την ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ο οποίος θα αναδείξει τη νικήτρια Περιφέρεια των Run Greece, του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος που  έχει καταστεί θεσμός στο δρομικό κίνημα.

Ο Επιθεωρητής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της ERGO κ. Κωνσταντίνος Κάλλης παρέδωσε το σχετικό “εισιτήριο”, αλλά και το “πακέτο” του προγράμματος φιλοξενίας για τις ημέρες των Αγώνων στα μέλη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα του Νοεμβρίου από τον Πρόεδρο του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας κ. Δημήτρη Σαρρή.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Κωνσταντίνος Κάλλης δήλωσε: “Έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και φέτος να φιλοξενήσουμε τους κορυφαίους δρομείς από όλη τη χώρα, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν επάξια την περιφέρειά τους στον τελικό Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO την ημέρα του Μαραθωνίου, βιώνοντας τον τερματισμό τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας και τους διαβεβαιώ ότι όλοι εμείς στην ERGO, θα είμαστε και φέτος εκεί για να υποστηρίξουμε όλους τους δρομείς στο δικό τους έργο, στο δικό τους αγώνα.”

(Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 40.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2018 η ERGO κατέγραψε 19 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε αντίστοιχο ποσό ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.
Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 238 εκατομμύρια ευρώ το 2018 και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. H ERGO είναι αυστηρά προσηλωμένη στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της και έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της σε στενή συνεργασία με τους καταναλωτές. Υλοποιούμε το σύνθημά μας “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω” προσφέροντας υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Επικοινωνούμε μαζί τους με σαφή και κατανοητό τρόπο και παρέχουμε άμεση υποστήριξη σε περίπτωση ζημίας.
Περισσότερα στο www.ergohellas.gr ). 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ