"


Τί μαγειρεύουμε αύριο Τρίτη;

Το μενού για αύριο Τρίτη 18/6 προτείνει:


ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ

Υλικά:

1 συσκευασία φασολάκια πλατιά (450 γρ.)
1 συσκευασία ανάμικτα λαχανικά για σούπα (1.000 γρ.)
ντομάτα στον τρίφτη
4 κ. σούπας κοφτό μακαρονάκι
600 ml ζωμός λαχανικών
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κ. γλυκού μπούκοβο (προαιρετικά)
μαϊντανός ψιλοκομμένος
1/2 κ. γλυκού ζάχαρη
αλάτι
2 κ. γλυκού πάπρικα καπνιστή

Εκτέλεση:

    Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε βαθιά κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι.

    Ρίχνετε τα φασολάκια, τα ανάμεικτα λαχανικά, την πάπρικα και το μπούκοβο και ανακατεύετε συνεχίζοντας το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά.

    Προσθέτετε τη ντομάτα, τη ζάχαρη, το ζωμό, αλατίζετε και σιγοβράζετε με σκεπασμένη την κατσαρόλα για περίπου 20-25 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τα λαχανικά αλλά να μην λιώσουν. Στα τελευταία 10 λεπτά προσθέτετε και το κοφτό μακαρονάκι.

    Λίγο πριν το σερβίρισμα ρίχνετε και τον μαϊντανό και ανακατεύετε.

Πηγή: barbastathis.com




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ