"

Τέλος με τους ξένους διαιτητές έχει στόχο της η ΚΕΔ

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα τόνισε πως στόχος της ΚΕΔ είναι να σταματήσει από τη νέα σεζόν τους ξένους διαιτητές στα ελληνικά ντέρμπι.Ο Πορτογάλος τόνισε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι πίνακες των διαιτητών, ενώ τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με τη βελτίωση των Ελλήνων διαιτητών.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το πότε θα ανακοινωθούν οι πίνακες: Πολύ σύντομα. Πρέπει πρώτα να μιλήσω με τη διοίκηση της ΕΠΟ, να τους παρουσιάσω στην Επιτροπή.

Για το ότι η επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή είναι στις 31/7 κι αν θα ανακοινωθούν τότε: Όχι, τότε θα είναι πολύ αργά. Οι διαιτητές έχουν τεστ στις 14 Ιουλίου και πρέπει πριν από αυτή την ημερομηνία να έχουν ανακοινωθεί νέοι πίνακες. Το πολύ μέσα σε δύο εβδομάδες.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τους Έλληνες διαιτητές: Όπως ξέρετε το έχουμε αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ των διαιτητών τα τελευταία χρόνια. Οι διαιτητές και ειδικά οι νεότεροι είναι σαν τα παιδιά. Πρέπει να αναπτυχθούν, από το σχολείο να πάνε στο πανεπιστήμιο. Έχουμε Έλληνες διαιτητές με πολύ μεγάλη προοπτική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη βελτίωση των Ελλήνων διαιτητών.

Για το μέχρι πότε θα ισχύσει το μέτρο των ξένων διαιτητών: Στόχος μας είναι να λειτουργήσει το μέτρο για τελευταία φορά τη νέα σεζόν και κατόπιν να είναι μόνο οι Έλληνες διαιτητές. Θα το δούμε, όμως, γιατί οι ομάδες είναι αυτές που θέλουν τους ξένους διαιτητές.

Πηγή: mikriliga.com


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ